De houten speelkeuken thuisbezorgd in Rotterdam

Bij Barts Meubelen vindt je het grootste assortiment houten speelkeukens voor kinderen. Realistische, stevige speelkeukens die perfect zullen aansluiten bij de wensen voor jouw kindje(s).

Heel veel modellen voor de speelgoedkeukens

Inmiddels vindt je in ons assortiment ±30 modellen voor de speelgoedkeuken. Daarnaast zijn er ook nog vele maatwerk speelkeukens en combinaties van speelkeukentjes en bureaus’s, welke wij speelmeubelen en speeltafels noemen.

Houten speelkeukens met realistische elementen

Wij vinden het belangrijk dat onze speelkeukens voor kinderen realistische elementen bevatten. Ieder kind wil graag doen wat zijn ouders ook doen, in de meeste gevallen dus ook koken. Daarom zijn onze speelkeukens, afhankelijk van het gekozen model voorzien van:

  • Echte kraantjes, natuurlijk niet aangesloten..
  • Diverse verschillende items voor kookplaatjes / kookpitjes
  • Stangetjes met s-haakjes voor losse speelgoed pollepels etc.
  • Ovendeurtjes van plexiglas of krijtbord
  • Verschillende figuren voor de deurtjes

Verschillende modellen en vormgevingen

Binnen de speelkeukens zijn er veel verschillende modellen, kleine speelkeukentjes en grote speelkeukens, compact of met veel opbergruimte. Daarnaast hebben we ook verschillende vormgevingen, stoer of landelijk, eventueel met schattige of sierlijke details.

Afmetingen voor de speelgoedkeukens

Onze speelkeukens zijn er in verschillende lengte en hoogte maten. Daarnaast kun je ook de werkblad hoogte voor de speelkeuken nog kiezen. Hierin bieden wij een keuze menu aan voor de kinderen met een advies leeftijd. Maar houdt zelf altijd rekening met de groeicurve en het opgroeien zodat je een keuze maakt die het best bij jouw kindje(s) past.

Materialen voor de speelkeukens

Onze speelkeukens voor binnen worden hoofdzakelijk gemaakt van steigerhout. Maar we hebben ook een speelkeuken van eikenhout en staal. En er zijn ook enkele buiten speelkeukentjes van steigerhout en douglashout.

Kleuren voor de speelgoedkeuken

Voor de speelkeuken kun je kiezen voor verschillende wash en dekkende kleuren. Het aanbod vindt je hierin terug bij de opties voor de speelkeuken. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een coating op het blad van de speelkeuken. Dit is een onzichtbare laag die ervoor zorgt dat vocht niet zo makkelijk zal intrekken in het hout.

Levertijd en bezorging van de speelkeuken in Rotterdam

De gemiddelde levertijd van de speelkeuken in Rotterdam is 2-6 weken, afhankelijk van de drukte.

Lees hier meer over onze speelgoedkeukens