Plantentafels met gratis verzending.

Plaats je mooiste planten op een plantentafel. Plantentafels zijn er in vele vormen en maten. Bovendien zijn ze er ook in vele stijlen zodat je altijd een leuk tafeltje kunt vinden die past in jouw woonstijl.

Hoge plantentafels

Het voordeel van een hoge plantentafel is dat je leuke plantje meer opvalt. Ook is het perfect om dat saaie hoekje in huis te decoreren. Daarnaast vinden wij de combinatie van een grote plant in een mooie pot op de vloer i.c.m. een hoog plantentafeltje met een kleinere plant perfect. Maar een hoge plantentafel is ook erg leuk naast de bank of bij een groepje plantentafels.

voordelen van een plant in huis
makkelijke staande planten voor de beginner

Plantentafels in verschillende vormen

Onze plantentafel vindt je in verschillende maten, materialen en kleuren, zodat er altijd een optie is die bij je past. We bieden zelfs leuke combinaties aan. Zo kun je de leukste groepjes maken om dat lege hoekje in de woonkamer te vullen.

Voordelen van onze plantentafels

 • Past bij een industriële woonstijl.
 • Zorgt dat jouw plant extra opvalt.
 • Laat kleine plantjes groter lijken.
 • Gratis verzonden en snelle levering.

De leukste planten voor op jouw plantentafel

 1. De monstera, ook wel gatenplant genoemd.
  Een stoere, volledig groene plant.
 2. Strelitzia ook wel paradijsvogelplant genoemd.
  Hierin heb je 2 soorten, de Strelitzia Reginae en de Strelitzia Nicolai.
  Beide zijn stoere, hoge kamerplanten.
 3. Een palm, fijne en vrij makkelijke kamerplanten met veel keuze.
  Creëeren direct het instant jungle gevoel.
 4. Alocasia, ook wel olifantsoor genoemd.
  Een leuke wijdvallende kamerplant met grote bladeren.

Groepje plantentafels

Bij plantentafels gaat het om de mogelijkheden. Je kunt ze op een miljoen verschillende manieren combineren, of laat ons het werk voor je doen door een vaste groep te kiezen. We hebben allerlei combinaties, dus of je nu op zoek bent naar een groep plantentafels met een minimalistische uitstraling of iets meer decoratiefs, bij ons zit je goed!

Plantentafels zijn een gemakkelijke en effectieve manier om je huis te transformeren. Maar je hoeft natuurlijk niet altijd voor een “echte” plantentafel te kiezen. Een krukje, pilaar of laptoptafel zijn hiervoor natuurlijk ook uitermate geschikt. Bekijk hier alle plantenzuilen.