Tv meubel op maat

Ben je op zoek naar een tv meubel maar kan je in de standaard woonwinkels het perfecte tv-meubel niet vinden. Dan is het tijd om na te gaan denken over maatwerk. Wij kunnen helpen met het uitwerken van jouw ideale tv-meubel op maat, helemaal volgens jouw wensen en verwachtingen. Hieronder vertellen wij over de mogelijkheden, onze werkwijze en de weg naar jouw ideale tv meubel op maat.

stel jouw tv meubel op maat naar eigen wens samen
creëer jouw ideale tv meubel
zonder beperkingen volledig op maat

De zoektocht naar een passend tv meubel is voorbij

Is jouw woning groter dan gemiddeld of heeft het een lastige vloerindeling, dan is een geschikt tv-meubel vinden vaak een hele opgave. De standaard tv-meubelen bij de woonboulevard richten zich op de gemiddelde woning. Soms horen wij van onze klanten dat ze alle woonboulevards al hadden rondgestruind voordat ze bij ons terecht waren gekomen. Vaak kregen ze te horen dat hun maatwerk idee wel erg lastig was.

En dan stap je bij ons binnen en vragen we: Kunnen we helpen, waar ben je naar op zoek? En vertellen we dat alles mogelijk is.

Of je nu op zoek bent naar een volledige wandkast waarin je tv verwerkt moet worden of op zoek bent naar een klein tv-kastje voor in de hoek, we got you. Ons creatieve team wordt geprikkeld door de uitdaging, door het nieuwe van maatwerk en bruisende ideeën. Wij vinden dat maatwerk in zoveel aspecten praktisch kan zijn. Denk aan een tv-meubel voor jouw inbouwhaard of met een speeltafel combinatie voor jouw jonge gezin.

Een passend tv meubel in iedere maat

Onze maatwerk tv meubelen zijn uit te voeren in iedere gewenste afmeting. Dit kan een tv-meubel van 60cm of 400cm zijn. Bovendien bepaal jij de look en feel waardoor hij perfect zal aansluiten op jouw interieur. Wil jij een volledig houten tv meubel of een tv meubel aan de muur, sky is the limit. Wij kunnen helpen met het uitwerken en uittekenen van jouw ideale tv meubel op maat.

tv wandmeubel senn van eikenhout met stalen details
Kies voor een tv-meubel op maat die perfect aansluit bij jouw woonwensen

Voordelen van een tv-meubel op maat

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een maatwerk televisie meubel zoals een beperkte ruimte of lastige indeling van de woning. Maar als je kiest voor een tv-meubel op maat profiteer je van alle voordelen die maatwerk bieden.

 • Optimale benutting van de ruimte
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Iedere cm is functioneel ingedeeld
 • Uniek, stevig en persoonlijk
 • Duurzaam voor jarenlang plezier

Online assortiment tv-meubelen in alle maten

Bij ons vindt je online een divers assortiment tv-meubelen die je middels een keuze menu in vele afmetingen kunt samenstellen. Sommige van deze producten zijn begonnen als maatwerk project en hebben wij besloten toe te voegen aan de webshop. Natuurlijk met de mogelijkheid om deze volledig naar wens te personaliseren. Soms kun je binnen dit assortiment het juiste tv-meubel al vinden of kun je naar idee van deze tv-meubelen met een aanpassing hier en daar het perfecte meubel samenstellen.

Je eigen tv meubel op maat ontwerpen

Het zou kunnen dat je al precies weet wat je wilt hebben, misschien zelfs al een ontwerp op de plank hebt liggen. Dan kun je deze middels ons offerte aanvraag formulier of de mal insturen en krijg je een vrijblijvende offerte terug. Maar vaker is er toch nog een klein beetje hulp voor nodig. Dan is het makkelijk om langs te komen bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken of de wensen op de mail te zetten zodat wij er binnen ons team naar kunnen kijken. Ook kunnen we telefonisch al veel vragen beantwoorden.

Materialen voor het tv meubel

Belangrijk om te weten is natuurlijk met welke materialen wij kunnen werken om jouw ideale tv meubel te kunnen realiseren. Wij werken in onze werkplaats met de volgende materialen voor binnengebruik:

 • Massief eikenhout
 • Boomstam eikenhout
 • Oud eiken wagonplanken
 • Geschaafde spoorbielzen
 • Staal
 • Steigerhout
 • Suar hout

Wat kost een tv meubel op maat?

Ondanks dat wij graag transparant zijn over prijzen is een richtprijs benoemen voor een maatwerk tv-meubel lastig. Dit is alles afhankelijk van het ontwerp, materiaal en formaat. Wat we wel kunnen vertellen is dat wij werken met eerlijke prijzen voor hoogwaardige materialen. Wij maken om een tv meubel te berekenen een berekening van materialen en arbeid.

Nadat we alle wensen hebben besproken en samen tot een ontwerp zijn gekomen geven wij een richtprijs van de totaalprijs. Als dit binnen het budget past gaan we door met het 3D uitwerken van het tv-meubel alvorens het naar de werkplaats gaat.

Jouw tv-meubel in 3D uitgetekend

Het 3D uitwerken van het tv-meubel is de laatste stap voor de werkplaats agenda. Hierin werkt mijn collega Kimberly jouw ontwerp in ons tekenprogramma uit en kun je hem in 3D bekijken. In deze stap begint het tv meubel vaak voor jouw als klant realistischer te worden en kan er eventueel nog een wijziging gemaakt worden in de vormgeving. Na akkoord op dit ontwerp wordt deze ingepland voor de werkplaats.

Met welke levertijd moet je rekening houden?

De gemiddelde levertijd voor een maatwerk tv-meubel is 3-8 weken.
De werkplaats werkt hierbij gewoon middels een agenda. In een drukke periode schuift de opdracht automatisch wat verder door als in een rustigere periode. Maar wij kunnen ook plannen voor enkele maanden vooruit, handig voor nieuwbouw of na de verbouwing.

Enkele voorbeelden van maatwerk tv meubelen die wij maakten

Hieronder zie je enkele voorbeelden van maatwerk projecten die wij al hebben uitgewerkt in de afgelopen periode.

Klanten die je voorgingen

Super fijne en persoonlijke behandeling in de winkel. Ook telefonisch en via mail super snelle reactie. Uiterst vriendelijke mensen
Trusted shops review
11 mei 2023
Klantvriendelijk, alle gestelde vragen beantwoorden, meubel is geleverd op de afgesproken tijd
trusted shops review
18 dec 2023
de dienstverlenende instelling van uw chauffeur is te prijzen!
trusted shops review
7 apr 2023