Tv meubel op maat

Ben je op zoek naar een tv meubel op maat voor in de woonkamer of misschien wel voor in de slaapkamer. Wij maken onze tv meubelen in eigen meubelmakerij waardoor jij volledig zelf kan bepalen hoe jouw nieuwe tv meubel eruit komt te zien. Welke functionaliteiten jij belangrijk vindt en welke afmeting past in jouw ruimte.

stel jouw tv meubel op maat naar eigen wens samen

Ben je op zoek naar een tv meubel op maat van 100cm breed of 400cm lang, wij maken ze in iedere gewenste afmeting.

creëer jouw ideale tv meubel

Een tv meubel op maat past altijd. Bovendien bepaal jij de look en feel waardoor hij perfect zal aansluiten op jouw interieur.

zonder beperkingen volledig op maat

Wil jij een volledig houten tv meubel of een tv meubel aan de muur, sky is the limit. Wij kunnen helpen met het uitwerken en uittekenen van jouw ideale tv meubel.

Voordelen van een tv meubel op maat

Elke ruimte is anders, en standaard tv meubels passen niet altijd perfect in de beschikbare ruimte. Op maat gemaakte tv meubels bieden de mogelijkheid om de afmetingen aan te passen aan jouw specifieke ruimte. Dit betekend dat zelfs in een kleine of ongebruikelijke ruimte, een tv meubel kan worden ontworpen die er niet alleen prachtig uit ziet maar ook heel functioneel zal zijn.

  • Optimale benutting van de ruimte
  • Handgemaakt door onze meubelmakers van hoogwaardige materialen
  • Keuze voor vele afwerkingen
  • Uniek, stevig en persoonlijk

Ben jij klaar om jouw tv-meubel op maat te laten realiseren?
Vraag hier jouw vrijblijvende offerte op maat aan.

Welke soorten zijn er voor een tv meubel op maat

Er zijn veel verschillende soorten tv meubelen qua afmetingen, vormgevingen, hout en behandelingen. Dit maakt dat een tv meubel volledig naar jouw smaak gemaakt kan worden. Natuurlijk kun je via het menu al een aantal tv meubelen vinden die wij helemaal hebben uitgewerkt als product om direct online te bestellen. Maar hieronder vindt je ook een aantal categorieën van tv meubelen op maat die wij in de afgelopen periode hebben uitgewerkt.

Levertijden voor een tv meubel op maat

De gemiddelde levertijd voor een maatwerk tv-meubel is 2-6 weken.

Prijzen voor een tv meubel op maat

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het zien van al deze mogelijkheden denkt.. leuk allemaal.. Maar valt dit binnen mijn budget, wat zou een maatwerk tv meubel kosten? Ondanks dat we daar graag heel transparant in willen zijn is het lastig omdat dit een rekensom is van de materiaalprijs van het ontwerp + arbeid. Maar bij de “standaard producten” krijg je wellicht al een beetje een beeld. En bij de maatwerk pagina’s hierboven geven wij ook steeds prijs-indicaties aan. Mocht je nu nog steeds twijfelen vraag dan een offerte op maat aan. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Heb jij een budget in gedachten voor je maatwerk project en wil je dat we meedenken wat de mogelijkheden daarvoor zijn kun je dit natuurlijk ook in het offerte formulier noteren. Natuurlijk mag je ook altijd direct contact met ons opnemen.

Wil jij ook een tv meubel op maat laten maken?

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan