Showroom Barts Meubelen | impressie.

Twijfel je om een bezoek te plannen naar onze showroom? Leuk! Bij ons vindt je geen traditionele showroom zoals je die kent op de meubelboulevards. We nemen je hieronder graag mee met wat je wel kunt verwachten. Wat onze visie is en waar we je graag mee helpen tijdens een bezoek.

Want ondanks dat onze showroom beperkt is qua formaat. En we natuurlijk niet de ruimte hebben om onze grote collectie meubelen te laten zien.. Doen wij ons best te zorgen dat je er een divers aanbod aan meubelen gepresenteerd wordt zodat jij met alle informatie naar huis gaat die je nodig hebt om een beslissing te maken. Daarnaast kun je altijd met ons om tafel gaan zitten om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken.

Onze openingstijden en adresgegevens >>

proefstalen wand
Showroom Barts Meubelen

Proefstalen wand

Onze indrukwekkende proefstalen wand is gevuld met diverse houtsoorten maar voornamelijk ons hoofdproduct: eikenhout.

Eikenhout kunnen wij in vele kleuren behandelen. Zo is er altijd een kleur die perfect overeenkomt met jouw wens.

een blik in de werkplaats
Showroom Barts Meubelen

Een blik in de werkplaats

Onze “showroom” vindt je direct naast de werkplaats. De kans dat we je even meenemen om hier iets te laten zien is groot. Vaak horen we terug dat dit als erg leuk wordt ervaren omdat je dan nog meer feeling krijgt met het proces achter de meubelen.

bart afspraak plannen
Showroom Barts Meubelen

Aan tafel met Bart

Maatwerk vragen kun je natuurlijk het best bespreken met de meubelmaker zelf. Die kan je gelijk helpen met meedenken over het technische aspect. Het kan dus goed zijn dat we tijdens uw bezoek besluiten Bart uit de werkplaats te halen om direct jouw maatwerk vragen te beantwoorden.

ideeen op papier
Showroom Barts Meubelen

Jouw ideeën op papier

Niets is zo leuk als je eigen, perfecte meubel op maat ontwerpen. Wij helpen graag tijdens dit proces. Leg gewoon al je ideeën op tafel en we gaan samen aan de slag!

koffie
Showroom Barts Meubelen

Koffie erbij?

Onze Jura koffiebonen-machine maakt een heerlijk bakje koffie… Kom gezellig langs en proef zelf.

stalen frames
Showroom Barts Meubelen

Diverse stalen frames

In de “showroom” kunnen we al een aantal voorbeelden laten zien qua onderstellen. Maar belangrijker we kunnen ook alle onderstellen in onze eigen werkplaats op maat maken.

stoelen label 51
Showroom Barts Meubelen

Ruim assortiment eetkamerstoelen

In onze showroom vindt je een ruim assortiment stoelen. Smalle eetkamerstoelen zonder armleuning of modellen met armleuning. En natuurlijk ook barkrukken in vele modellen en stoffen.

impressie showroom barts meubelen
Showroom Barts Meubelen

Diverse voorbeelden

We doen ons best om in onze showroom ruimte zoveel mogelijk te laten zien. Het is geen grote meubelhal.. maar we doen ons best om een divers aanbod aan meubelen te laten zien zodat je altijd een goed beeld kunt vormen van onze werkwijze en kwaliteit.

overige materialen
Showroom Barts Meubelen

Ook voor accessoires etc.

Naast ons assortiment meubels kunt u ook voor houten planken, deurbeslag en kapstokhaken, onderhoudsproducten, woonaccessoires en bbq producten bij ons terecht.