Showroom Barts Meubelen | impressie.

Twijfel je om een bezoek te plannen naar onze showroom? Leuk! Bij ons vindt je geen traditionele showroom zoals je die kent op de meubelboulevards. We nemen je hieronder graag mee met wat je wel kunt verwachten. Wat onze visie is en waar we je graag mee helpen tijdens een bezoek.

Want ondanks dat onze showroom niet zo groot is. En niet alle meubels opgesteld staan.. Doen wij ons best te zorgen dat je met alle informatie naar huis gaat die jij nodig hebt om een beslissing te maken. Bovendien richten wij ons niet op standaard meubels en werken wij niet met uitlopende collecties. Wij maken maatwerk meubelen. Naar aanleiding van vaste producten op onze website of volledig maatwerk.

Openingstijden en adresgegevens >>

proefstalen wand
Showroom Barts Meubelen

Proefstalen wand

Onze indrukwekkende proefstalen wand is gevuld met diverse houtsoorten maar voornamelijk ons hoofdproduct: eikenhout.

Eikenhout kunnen wij in meer dan 50 kleuren behandelen. Zo is er altijd een kleur die perfect overeenkomt met jouw wens.

een blik in de werkplaats
Showroom Barts Meubelen

Een blik in de werkplaats

Onze “showroom” vindt je direct naast de werkplaats. De kans dat we je even meenemen om hier iets te laten zien is groot. Vaak horen we terug dat dit als erg leuk wordt ervaren omdat je dan nog meer feeling krijgt met ons proces.

bart afspraak plannen
Showroom Barts Meubelen

Aan tafel met Bart

Maatwerk vragen kun je natuurlijk het best bespreken met de meubelmaker zelf. Die kan je gelijk helpen met meedenken over het technische aspect. Het kan dus goed zijn dat we tijdens uw bezoek besluiten Bart uit de werkplaats te halen om direct jouw maatwerk vragen te beantwoorden.

ideeen op papier
Showroom Barts Meubelen

Jouw ideeën op papier

Niets is zo leuk als je eigen, perfecte meubel op maat ontwerpen. Wij helpen graag tijdens dit proces. Leg gewoon al je ideeën op tafel en we gaan samen aan de slag!

koffie
Showroom Barts Meubelen

Koffie erbij?

Onze Jura koffiebonen-machine maakt een heerlijk bakje koffie. Althans, dat heb ik gehoord.. Kom gezellig langs en proef zelf.. Of kies net als mij voor een thee’tje.

stalen frames
Showroom Barts Meubelen

Diverse stalen frames

In de “showroom” kunnen we al een aantal voorbeelden laten zien qua onderstellen. Maar belangrijker we kunnen ook alle onderstellen in onze eigen werkplaats op maat maken.

stoelen label 51
Showroom Barts Meubelen

Ruim assortiment eetkamerstoelen

In onze showroom vindt je een ruim assortiment eetkamerstoelen. Smalle eetkamerstoelen of juist ruime modellen met armleuning. In vele modellen en stoffen.

impressie showroom barts meubelen
Showroom Barts Meubelen

Diverse voorbeeld meubelen

We doen ons best om in onze kleine showroom ruimte zoveel mogelijk te laten zien. Het is niet zo groot.. maar met de nodige begeleidende foto’s en uitleg komen we er tot nu toe altijd weer uit!

overige materialen
Showroom Barts Meubelen

Ook voor losse materialen

Naast ons assortiment meubels kunt u ook voor losse planken, beslag, onderhoudsproducten, woonaccessoires en bbq producten bij ons terecht.