Bureau; alle soorten bureaus en toepassingen

Houten bureaus hebben bewezen een tijdloze keuze te zijn voor zowel functionele als decoratieve doeleinden. Een voor de meest voor de hand liggende toepassingen van houten bureaus is in thuiskantoren, tienerkamers en kantoorruimtes. Of je nu vanuit huis werkt, studeert of gewoon een plek nodig hebt om georganiseerd te blijven.

eiken-bureau-amber-met-ladekasten
industrieel-bureau-mace.5
industrieel bureau met eiken houten blad en x onderstel metaal mats

Een eikenhouten bureau; duurzaam met charme

Eikenhout staat bekend om zijn duurzame eigenschappen en luxe, warme uitstraling. De unieke tekeningen in het eiken zoals het nerfpatroon en de knoesten geven dit de unieke, sfeervolle charme. Bovendien werken wij uitsluitend met massief eikenhout, geen fineer. Waardoor je een onwijs stevig eiken bureau hebt waar je jarenlang plezier van zult beleven. Daarnaast verwerken wij het eikenhout zelf tot eikenhouten bureaus waardoor oneindige mogelijkheden hebt qua vormgeving, afmetingen en afwerkingen.

Een steigerhouten bureau; stoer met een unieke twist

Steigerhout staat bekend om zijn robuuste karakter. Nu is het voor een bureau, evenals andere meubelstukken, natuurlijk belangrijk dat het meubel wel de robuuste, stoere look heeft wat hoort bij steigerhout, maar wel glad geschuurd is. Dat is dan ook hoe je onze steigerhouten bureaus kunt verwachten. Wij hebben een ruim aanbod, unieke steigerhouten bureau’s met vele vormgevingen en combinaties. Zo heb je steigerhouten bureau tafels met stalen frames maar ook volledig houten combinaties. In diverse kleurbehandelingen, met lades of volledig van hout. Ook losse ladekastjes zijn populair om te combineren bij een steigerhouten bureau.

Een bureau van mangohout

Zelf verwerken wij geen mangohout. Maar we hebben een toffe samenwerking met het merk label51 waardoor wij binnen onze collectie 1 mangohouten bureau voeren, namelijk mangohouten bureau steady, dit is een eenvoudig maar stijlvol bureau van mango in een vaste maat.

Bureautafel boomstam (40).6

Wat dacht je van een boomstamblad bureau met 1 rechte zijde voor tegen de muur en een boomkant aan de voorzijde.

steigerhouten-bureau-lucas.3

Steigerhouten bureau Lucas met een handige opening voor schriften, boekjes en pennen.

LABEL51-Bureau-Steady-Rough-Mangohout-118x50-cm-1

Mangohouten bureau Steady – met een kleine schuiflade en open vak.

Een combinatie van een bureau en kast

Naast onze de “standaard bureaus”, ehm laten we zeggen dat we hiermee bureautafels bedoelen in de traditionele zin.. hebben we ook bureaus die ook direct functioneren als kast. Handig bij beperkte ruimte maar ook veel toegepast in de B&B business en hotels. Deze modellen zijn namelijk multifunctioneel te gebruiken, een begrip waar wij onwijs fan van zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stalen kast bureau Sue. Hierin kun je een computer plaatsen, maar ook boeken en mappen. En voor een B&B wordt hij vaak in kleine ruimtes ingezet als kast en tv-meubel ineen.

Computerkasten van eikenhout en staal

Naast een bureau kan een computerkast in de woonkamer de ideale oplossing zijn als je geen thuiskantoor hebt. Onze kasten voor de computer zijn prachtige interieuritems voor in je woning. Ze bieden voldoende ruimte voor jouw de computer en overige benodigdheden.

Enkele favoriete bureaus op dit moment

Steigerhouten bureau lot - industriele stijl met stalen frame

Industrieel bureau Lot; een uniek model met steigerhouten open blad blad en een stalen frame.

industrieel bureau mace met stalen frame

Industrieel bureau Mace; een blad met een stalen frame en een eikenhouten blad welke je in vele maten kunt bestellen.

eiken-bureau-amber-met-ladekasten

Eiken bureau Amber; een stoer bureau voor op de studeerkamer, het kantoor of gewoon in de woonkamer.

Bureautafel boomstam (40).1

Bureautafel boomstam; een eikenhouten bureau met natuurlijke rand aan de voorzijde.

Meer artikelen over onze bureaus lezen?