Steigerhout bureau; veelzijdige modellen in alle maten

Een steigerhouten bureau is een handig en veelzijdig meubelstuk. Een steigerhouten bureau kun je op veel plekken in huis plaatsen. Of je nu een huiselijke werkplek wilt creëren in de woonkamer, slaapkamer, tienerkamer of studeerkamer.

steigerhouten-bureau

Industrieel bureau Dean is gemaakt van steigerhout met een stoer stalen frame. Eenvoudig, stoer en stevig, verkrijgbaar rin vele afmetingen.

industrieel bureau lott - met stoer metalen frame en houten blad met opening

Industrieel bureau Lot heeft een stalen frame met een stoer open steigerhouten bureau. Met een scherpe prijs en vele afmetingen is dit een echte favoriet!

steigerhouten-bureau-lucas.2

Steigerhouten bureau Lucas; het perfecte houten bureau voor vele situaties. Bijvoorbeeld op de kinderkamer of tienerkamer.

Een steigerhouten bureau past in diverse woonstijlen

Een steigerhouten bureau past in vele interieurs en combineert makkelijk met vele meubels. Combineer het met gevlochten manden, wat groene planten voor een warm en uitnodigend gevoel. Heb je een industrieel interieur zal de combinatie van metalen poten of een metalen frame in combinatie met een steigerhouten blad perfect passen in jouw woning. Voor een scandinavisch tintje in je interieur is een bureau van nieuw steigerhout met een whitewash beter geschikt.

Ben je meer van een eclectisch inrichting? Dan is een steigerhouten bureau een perfecte basis om verschillende stijlen te combineren. Mix en match kleuren, texturen en patronen om een unieke en persoonlijke werkruimte te creëren. Voeg kunstwerken, antieke vondsten en eigentijdse stukken toe voor een boeiende mix van stijlen.

Hoe onderhoud je een steigerhout bureau?

Bescherm je steigerhouten bureau met een coating op het hout. Dit is een waterafstotende laag die ervoor zorgt dat je het hout makkelijk schoon kunt houden met een vochtige doek met een mild schoonmaakmiddel. Verder vraagt een steigerhouten bureau niet om veel meer onderhoud.

De aanpassingsmogelijkheden voor een steigerhout bureau

Onze steigerhouten bureaus kun je kiezen in vele afmetingen. Dit is een van de meest opvallende en fijne mogelijkheden voor deze bureaus. Of je nu een compact bureau nodig hebt voor een kleine kamer of juist een royaal bureau voor een ruime kantoorruimte. Een steigerhouten bureau kan op maat gemaakt worden om aan jouw wensen en verwachtingen te voldoen.

De kleuren en afwerkingen voor een steigerhouten bureau

Het hout van een steigerhouten bureau kan worden aangepast aan de kleur van jouw keuze. Of je nu wilt dat het hout zijn natuurlijk uitstraling behoudt, een whitewash-effect wilt voor een lichtere look of een donkere afwerking wilt voor een meer traditionele uitstraling. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een kleur zoals dekkend wit, zwart of grijs. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies ook voor een steigerhouten bureau

steigerhouten-bureau

Industrieel bureau Dean met steigerhouten blad is een aanwinst voor de kinder- en tienerkamer maar kan natuurlijk ook zeker voor volwassenen! Natuurlijk is dit bureautje ook erg leuk voor de studeerkamer of een hoekje in de woonkamer.

steigerhouten-kinderbureau-evan.2

Dit steigerhouten bureau is perfect voor op vele ruimtes. Met een opbergkast aan beide kanten is er voldoende opbergruimte onder het ruime werkblad.

bureau met steigerhouten blad met een stalen frame in industriele stijl

Industrieel bureau Lot; een steigerhouten open blad met stalen frame staat perfect op de kinder- en tienerkamer, maar dit bureau kan door zijn prachtige looks ook prima in de woonkamer.

steigerhouten-bureau-lucas.4

Steigerhouten bureau Lucas is een modern en stoer ontwerp voor de kinderkamer / tienerkamer. Het onderstel is gemaakt van 5 cm dikke steigerplanken. Het blad met opbergruimte is gemaakt van 3 cm dikke steigerplanken.