Industrieel tv meubel

Ontdek onze ruime collectie voor het industrieel tv meubel. Onze industriele tv meubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals robuust metaal en massief hout. Met deze materialen maken wij in eigen werkplaats de mooiste modellen voor het tv meubel industrieel. Meubelen met strakke lijnen en stoere accenten voor een unieke uitstraling in jouw woonkamer.

Industrieel tv meubel; een centraal element in je woonkamer

Een industrieel tv meubel is niet alleen een praktische plek om je televisie en entertainmentapparatuur neer te zetten, maar het is ook een centraal element in je woonkamer. Als je op zoek bent naar een tv-meubel met een industriële uitstraling, ben je bij ons aan het juiste adres. We vertellen graag alle mogelijkheden voor het tv meubel industrieel, van hoogtes en afmetingen tot de keuze van de materialen en kleuren.

De juiste hoogte voor jouw industrieel tv meubel

Een van de eerste overwegingen bij het kiezen van een industrieel tv meubel is de hoogte. De hoogte van je tv meubel moet in overeenstemming zijn met de kijkhoogte van je televisie. Hier zijn enkele gangbare hoogtemogelijkheden.

Meest gekozen hoogte (standaard) 50-60cm:
Dit is de meest voorkomende hoogte voor tv meubels. Het biedt een comfortabele kijkhoogte voor de meeste mensen en past goed bij middelgrote televisies. Als je een traditionele opstelling wilt is dit een goede keuze.
Voorbeeld: tv meubel industrieel Eden
Lage hoogte 30-40cm:
Lage tv meubelen creëren een moderne uitstraling en werken goed in kamers met een minimalistisch design. Ze passen het beste bij wandgemonteerde televisies en zorgen voor een gestroomlijnde look.
Voorbeeld: industrieel tv meubel berend
Hoge hoogte 70-80cm:
Als je op zoek bent naar extra opbergruimte onder de tv kan een hoog tv-meubel de juiste keuze zijn. Deze hoogte biedt ook een imposante uitstraling in grotere ruimtes.
Voorbeeld: tv-wandmeubel Senn

Verschillende lengtes voor jouw industriele tv meubel

De lengte van je tv meubel is afhankelijk van de grootte van je televisie en de beschikbare ruimte in je woonkamer. Aangezien je bij ons alle tv meubelen volledig naar jouw afmetingen kunt bestellen kun je voor ons terecht voor een tv meubel industrieel in elke maat. Hieronder de verdeling van de afmetingen.

Compact, 80-130cm:

Deze afmeting voor het industrieel tv meubel is geschikt voor kleinere ruimtes of slaapkamers. Het biedt voldoende ruimte voor een middelgrote tv en enkele accessoires. Ook is deze maat ideaal om vrijstaand in een ruimte te plaatsen.

Gemiddeld, 140-190cm:

Dit is de meest gangbare optie. Het past goed bij de meeste televisies en biedt voldoende ruimte voor mediaboxen, gameconsoles en decoratieve items. Verder past het ook nog vrij goed in vele woningen en kun je er in vele gevallen ook nog wat overige spullen in opbergen.

Extra lang, 200cm – 400cm:

Als je een grote woonkamer hebt of een home theater wilt creëren, overweeg dan een extra breed tv meubel. Hierbij kun je kiezen om een grotere tv te plaatsen maar dit hoeft natuurlijk niet. Een lang tv meubel kan de grote van de ruimte mooi vullen en veel handige opbergruimte bieden. Bovendien kun je er leuke interieurdecoratie op kwijt en geeft het een luxe uitstraling.

De diepte voor het tv-meubel

De diepte van je tv-meubel bepaalt hoeveel opbergruimte je hebt en hoever het meubel van de de ruimte in beslag neemt. Hier zijn de meest voorkomende dieptemogelijkheden. Maar ook hierin kunnen wij natuurlijk iedere gewenste afmeting realiseren.

Ondiep tv meubel 25-35cm

Een ondiep tv meubel is ideaal voor kleine ruimtes of in de slaapkamer. Het biedt genoeg ruimte voor de tv en enkele accessoires zonder te ver naar voren in de ruimte te komen.

Standaard diepte 40-50cm

Dit is de meest gebruikelijke diepte voor tv meubelen. Het biedt voldoende opbergruimte voor mediaboxen en andere apparatuur, terwijl het nog steeds een mooie verhouding met de ruimte heeft.

Diep tv meubel 50+ cm

Als je veel opbergruimte nodig hebt of als je van plan bent om je tv meubel als opbergmeubel te gebruiken, kies dan voor een diepe optie. Dit is ideaal voor het opbergen van veel spullen. Soms kan dit ook gunstiger uitpakken in een bepaalde hoek / nis.

De materialen voor het industrieel tv meubel

De keuze van materialen voor je industriële tv meubel is belangrijk voor de uitstraling die deze zal gaan krijgen. Eikenhout en steigerhout zijn twee populaire keuzes. Eikenhouten tv meubelen zorgen voor een warme, rustieke uitstraling. Steigerhouten tv meubelen hebben daarentegen een robuustere uitstraling.

tv wandmeubel senn van eikenhout met stalen details

Tv wandmeubel Senn is een stoer tv meubel met hoog / laag deel. Het tv-meubel wordt gemaakt van massief 40mm dik eikenhout en dat zie je. Het is een stoere tv kast met een hoog en laag deel. Het frame lijkt iets te zweven door de stalen pootjes onder de tv kast.

tv-meubel-eikenhout-en-staal-mark.1

Dit tv-meubel eikenhout en staal Mark wordt gemaakt van rustiek eikenhout en staal. Stoer, industrieel maar toch sfeervol. Dit meubel heeft onderin een rij lades met stalen handgrepen en hierboven een open vak.

tv-meubel-industrieel-rinze

Tv meubel industrieel Rinze heeft een stalen frame in combinatie met eikenhout. Het eikenhout is voorzien van een vintage kleurbehandeling wat hem een unieke look geeft. Dit tv-meubel heeft 2 handige opberglades met stalen handgrepen en open legplanken. Bovendien stel je hem in vele afmetingen direct online samen.

Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van je nieuwe meubel! Volledig samengesteld in jouw favoriete afmetingen en volgens jouw gewenste afwerking.
Bekijk hier alle tv meubelen.

Meer artikelen lezen

Een eikenhouten bar op maat in huis

Een eikenhouten bar op maat in huis

Hanglamp Tube – Zwart Metaal sfeerfoto

Hanglampen boven de eettafel

Plantenzuil_houten_bijzettafels_met_plantejes_px_800x800

Leuke plantentafels voor in huis

Rustiek eikenhouten garderobekast Zierikzee

Garderobekasten in de hal