Tv meubel industrieel

Een tv meubel industrieel? Ook onze industriële tv-meubelen van hout en staal worden door ons volledig op maat gemaakt. Hierdoor kun je kiezen voor vrijwel alle afmetingen bij ieder tv-meubel van hout en staal. Zowel het laswerk van het stalen frame als het inleggen van het meubel met hout zoals steigerhout of eikenhout doen wij in onze eigen werkplaats. Een ander bijkomend voordeel is dat wij hierdoor vrij snel maatwerk meubels kunnen leveren.

Het perfecte tv meubel industrieel.

Het perfecte tv-meubel industrieel voldoet volledig aan al uw wensen. Ga je voor stoer, industrieel met veel stalen details. Een industrieel tv-meubel een stoer zwart frame? Maar ook een antraciete of witte poedercoating op het stalen frame behoort tot een van de vele mogelijkheden. Natuurlijk is ook het houtsoort waarmee je het frame van staal combineert bepalend voor de uitstraling. Ga je voor de combinatie van eikenhout, steigerhout of misschien wel een boomblad tv meubel. 

Ook de afmetingen en vormgeving zijn belangrijk voor het tv-meubel industrieel. Ben je op zoek naar een klein tv-meubel of juist een groot televisie meubel voor in jouw woning. Ben je op zoek naar veel opbergruimte door middel van deurtjes of lades. Of ga je liever voor een industrieel tv-meubel met een open ontwerp?

Een ding is zeker. Een tv-meubel industrieel of dat nu is van eikenhout en staal, steigerhout en staal of boombladen en staal.. Brengt extra sfeer in huis en heeft veel invloed op de uitstraling van uw woonkamer. 

 

enkele voorbeelden voor tv meubel industrieel

Tv-meubel industrieel van zware kwaliteit

Het is niet uit het woonbeeld weg te denken. Een tv-meubel industrieel. Maar de verschillen zijn groot. Wij vinden dat een prachtig industrieel tv-meubel begint met mooie materialen. Daarom moeten de materialen die wij gebruiken aan een aantal belangrijke eisen voldoen. 

Zo werken wij alleen met massieve houtsoorten. Zoals mooie massieve eikenhouten planken. En ook ons staal is van mooie zware kwaliteit, echt staal. Want wij vinden dat je alleen door goede producten te gebruiken fantastische industriële meubelen kunt afleveren.

Natuurlijk kan een industriele look tv-meubel van steigerhout en staal heel mooi zijn. Deze combinatie is wat goedkoper en soms een mooi betaalbaar alternatief. Ook hierin is een maatwerk tv-meubel van steigerhout en staal uiteraard geen enkel probleem. Dus ga je voor veel opbergruimte in je nieuwe tv-meubel door middel van deurtjes of lades? 

steigerhoute- tv-meubel-romy.1

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

0
Scroll naar top