Tv meubel industrieel voor in de woonkamer.

Ben jij op zoek naar een industrieel tv meubel? Natuurlijk! De industriele woonstijl is onwijs populair. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Een industriele tvkast heeft een robuust, stoer karakter. Vaak een combinatie van hout met een stalen frame of stalen details. Denk hierbij aan stalen deurtjes. Maar ook stoere lades met stalen handgrepen. Of een lade van staal. Maar natuurlijk ook een zwart tv-meubel.

tv meubel industrieel
tv meubel industrieel

Een passend tv meubel industrieel.

Een perfect industrieel tv meubel voldoet aan al jouw wensen. Het heeft de juiste afmeting. Zowel in de diepte, lengte als hoogte. Het heeft de materialen die u mooi vindt. En natuurlijk het ontwerp die past bij uw wensen. Denk hierbij aan veel opbergruimte of juist een mooie open constructie. Misschien geeft u wel de voorkeur aan opberglades. En natuurlijk zijn ook de handgrepen bepalend voor de looks van jouw tv meubel industrieel.

tv meubel industrieel foto
tv meubel industrieel

Materialen voor een tv meubel industrieel.

  • Metaal voor stalen deuren of legplanken.
  • Staal voor een stalen frame
  • Eikenhout, massief.
  • Steigerhout (nieuw, old-look of gebruik)
  • Boomstam blad
  • Houten balken
  • Diverse verven / beitsen voor een kleurbehandeling.
  • Diverse coatings ter bescherming van het hout.
  • Diverse poedercoatings voor het staal.

De vormgeving voor jouw tv meubel industrieel.

Behalve de afmetingen en materialen is de vormgeving natuurlijk bepalend voor de uitstraling. Wil jij een hangend tv meubel? Of een tv meubel op hoge stalen pootjes. Of een stalen frame voor jouw tv meubel. Wij hebben al een ruim aanbod met diverse tv meubelen. Maar deze wordt nog maandelijks uitgebreid. Natuurlijk is volledig maatwerk bij ons ook mogelijk.

Bovendien heb je ook veel verschillende ontwerpen. Ga jij voor een muur vullend tv meubel? Of liever een klein tv meubel met een open ontwerp. Wat dacht je van een tv meubel met lades of liever iets traditioneler met deuren en een open vak?

En heeft u al nagedacht over het volgende: een symmetrisch tv meubel of juist een wat speelsere indeling?
Ook dit is beide mogelijk met het industriële tv meubelen.. Klik op de link hieronder om meer inspiratie op te doen.

Tv meubel industrieel van zware kwaliteit

Het is niet uit het woonbeeld weg te denken. Een tv meubel industrieel. Wij hopen dat de industriele woonstijl ook nog lang blijft. Het is een echte allemansvriend en combineert goed bij vele woonstijlen. Hoewel het zeker meer naar de stoere, robuuste kant neigt combineert het ook heel goed met een warmere woonstijl. Bovendien combineert het goed met diverse kleuren. Zowel warmere kleuren als koelere tintent zijn mogelijk.

Wij vinden dat een prachtig industrieel tv-meubel begint met mooie materialen. Daarom moeten de materialen die wij gebruiken aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo werken wij alleen met massieve houtsoorten. Zoals mooie massieve eikenhouten planken. En ook ons staal is van mooie zware kwaliteit, echt staal. Want een mooi meubel begint met fijne materialen.

Naast onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland.