Platenspeler meubel industrieel

Het ontwerp van dit platenspeler meubel industrieel is bedacht door onze klant. Onderin is veel ruimte voor de grote verzameling lp platen. Bovenop staat natuurlijk op prettige hoogte de platenspeler met daarnaast nog een apart vak voor de meest geliefde lp’s. Door de opstaande rand in dit ontwerp kun je makkelijk bladeren door je favoriete lp’s om snel de hit die je wilt gaan luisteren te kunnen vinden.

platenspeler meubel industrieel
Platenspeler meubel industrieel

Platenspeler meubel industrieel voor de vinylcollectie

Lp’s zijn hip. Lp platen hebben een tijdloze aantrekkingskracht behouden in de wereld van muziekliefhebbers. Ze bieden niet alleen een rijke geluidservaring maar roepen ook een gevoel van nostalgie op dat veel moderne technologieën niet kunnen evenaren. Voor degenen die hun vinylcollectie koesteren is een platenspeler een onmisbaar stukje apparatuur. Maar waar berg je deze waardevolle schatten op dat je ze niet alleen gemakkelijk kunt luisteren maar ze ook kunt zien?

Specificaties van het platenspeler meubel eikenhout en staal

Hier kwam dit maatwerk platenspeler meubel industrieel om de hoek kijken. Het stalen frame van dit kastje is gemaakt van koker 25x25mm en is voorzien van een zwarte poedercoating. Het houtwerk is massief eikenhout met gerookt eiken olie. Dit meubel is 110cm lang x 48cm diep x 110 cm hoog.

Wil jij nu ook zo’n tof meubel of heb jij zelf een leuk idee om door ons uit te laten werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen graag met het uitwerken van jouw project.

Platenspeler meubel industrieel op maat van eikenhout en staal
Platenspeler meubel industrieel

Een platenspeler meubel op maat laten maken

Het lijkt ons een heerlijke hobby, leuke platen verzamelen en gezellig ouderwets luisteren op een mooie platenspeler. Maar al die platen kunnen al snel een rommeltje worden en dat zou natuurlijk zonde zijn van die mooi bij elkaar verzamelde collectie. En het is toch ook zonde om ze in dozen op te bergen.. zo’n zorgvuldig bij elkaar verzamelde collectie showen brengt namelijk zoveel persoonlijk karakter in de ruimte. Het verdient dan ook een mooi meubel waarin het gezien mag worden. En hierbij kunnen wij helpen.

Wij kunnen namelijk jouw wensen en formaat ombuigen tot een prachtige maatwerk platenspeler kast zoals we ook bij dit platenspeler meubel industrieel van eikenhout en staal hebben gerealiseerd. Hierbij rekenen wij geen dure design prijzen, maatwerk meerprijzen of andere interessante verhalen. Wij berekenen simpelweg de kosten van de materialen en arbeid van de werkplaats en voorzien je snel van een vrijblijvende offerte. En ook de levertijd met een gemiddelde van 2-6 weken lijkt ons goed te overzien.

Platenspeler meubel industrieel van eikenhout en staal
Platenspeler meubel industrieel

Wil je een offerte voor dit platenspeler meubel?

Hieronder vraag je een geheel vrijblijvende maatwerk offerte aan voor dit lp-meubel.

Vergelijkbare berichten