De leukste en handigste kastjes voor het koffiezetapparaat

Voor koffieliefhebbers begint de dag natuurlijk met een goede kop koffie in je eigen keuken. En wat is er nu beter dan een speciaal koffiehoekje met het leukste en handigste kastje voor je koffiezetapparaat?

steigerhouten koffiezetkastje 90cm hoog

Steigerhouten koffiekastje

Mis je nog opbergruimte in de keuken voor bijvoorbeeld uw koffiezetapparaat? Bovenop dit steigerhouten koffiekastje is voldoende ruimte voor je koffiezetapparaat. Ook vindt je hieronder voldoende opbergruimte voor je kopjes en andere benodigdheden.

open kastje industrieel in diverse afmetingen

Een open kastje voor in de keuken

Dit open kastje van eikenhout met stalen frame is perfect om je koffiezetapparaat op te plaatsen. Zet hieronder een aantal leuke mandjes en plaats hier de overige benodigdheden zoals mokken. Zo creëer je gelijk een sfeervol hoekje in de keuken.

industriele kast Jeanet

Kast eikenhout en staal Jeanet; als koffiekastje

Is het geen plaatje, deze stoere kast van eikenhout en staal? Onderin de kast vindt u 3 lades met ladegeleiders (ook keuze uit soft-close). En hierboven vindt u een speels vakkenkastje voor al uw mooie woonaccessoires. Of bijvoorbeeld voor uw koffiezetapparaat!

steigerhouten-vakkenkast-9

Steigerhouten vakkenkast 9 als koffiekastje

Naast het feit dat deze vakkenkast natuurlijk onwijs praktisch is in vele situaties is hij ook perfect voor het koffiezetapparaat. Plaats hieronder een rij met al je kopjes en daaronder 2 manden voor al je losse spulletjes.

De voordelen van een koffiekastje

Laten we eens kijken naar de voordelen van een apart kastje voor je koffiezetapparaat.

  • Alles bij de hand: Met een speciaal koffiekastje kun je aal je koffiebenodigdheden georganiseerd houden op één plek. Van koffiebonen en filters tot lepels en suiker, alles is binnen handbereik. Ook bespaart dit kostbare ruimte in de keuken en voorkomt het rommelige werkbladen.
  • Stijlvol ontwerp: Koffiekastjes zijn er in verschillende afmetingen en verschillende stijlen. Zorg dat ze matchen bij de rest van je interieur zodat ze mooi opgaan in de ruimte. Wij hebben natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om deze op maat te maken.
  • Gezellige koffiehoek: Een koffiehoekje creëren is als het hebben van je eigen kleine café in huis. Met een gezellige stoel, een paar mooie mokken en wat decoratieve accenten, kun je een warme en uitnodigende plek creëren om van je koffiemoment te genieten.

Begin de dag met een glimlach in jouw koffiehoekje

Het creëren van een koffiehoekje met een koffiezetapparaat is niet alleen praktisch, maar ook een manier om je dag met een glimlach te beginnen. Het is een plek waar je jezelf kunt trakteren op een heerlijk bakje koffie, maar ook waar je een moment van rust kunt vinden in de drukte van het dagelijkse leven.

Vergelijkbare berichten