Een industriële vakkenkast als kamerverdeler

Ben je op zoek naar een moderne kamerverdeler, wat dacht je van een industriële vakkenkast. Onze industriële kasten worden gemaakt van mooie, zware materialen wat ze geschikt maakt als kamerverdeler.

Een industriele vakkenkast als kamerverdeler
Een industriële vakkenkast als kamerverdeler

De industriële vakkenkast als moderne kamerverdeler

Wij houden van goede, veelzijdige interieurs, flexibele woonoplossingen en multifunctionele meubels. In een open ruimte kan het handig zijn om toch wat hoekjes te creëren. Bijvoorbeeld om de keuken, flexibele werkplek voor de thuiswerkdagen of een leuk zitje af te schermen.

Bekijk onze volledige collectie voor de industriele vakkenkast

Een vakkenkast als kamerverdeler voor maximale benutting van de ruimte

Een industriële vakkenkast biedt niet alleen een scheiding tussen ruimtes, maar ook talloze mogelijkheden voor opslag. Plaats je boeken, planten en decoratieve objecten in de kamerverdeler voor sfeer. En met leuke manden in de open vakken heb je extra opslag voor losse prullen.

Voordelen van een industriële vakkenkast als kamerverdeler

Een industriële vakkenkast van eikenhout en staal biedt vele voordelen als kamerverdeler. Vul hem met mooie woonaccessoires, een aantal boeken en wat leuke planten om de kamer niet alleen te verdelen in meerdere ruimtes maar ook sfeer en design toe te voegen.

  • Deze vakkenkasten kunnen in iedere afmeting worden gemaakt zo matcht de kamerverdeler altijd met de ruimte die je hiervoor beschikbaar hebt.
  • Modern ontwerp die je iedere keer weer anders kunt stylen voor een nieuwe look.
  • Ook heel leuk om de open keuken (deels) af te schermen.
  • Eye-catcher in de ruimte
  • Bekijk al onze industriële vakkenkasten

Vergelijkbare berichten