Keukenplanken

Onze keukenplanken zijn niet alleen functioneel maar zullen ook bijdragen aan de luxe uitstraling van jouw keuken. Ze zijn ontworpen om naadloos in elke keukenstijl te passen en lang mee te gaan. Door het maatwerk aspect van onze wandplanken kun je altijd de afmeting en afwerking kiezen die past in jouw keuken. Kies bijvoorbeeld voor een keukenplank met boomstamkant voor een zachte, sfeervolle look. Of voor een keukenplank met industriele plankdragers voor een stoere look in de keuken.

Groot assortiment keukenplanken die passen bij elke keukenstijl

Wij hebben een groot assortiment van hoogwaardige keukenplanken die perfect passen bij elke keukenstijl. Onze planken worden gemaakt van duurzaam hout eventueel in combinatie met stoere stalen wandbeugels. Daarnaast hebben we ook een collectie stalen wandplanken. Onze keukenplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt voor je potten en pannen of een plek wilt creëren om je favoriete kookboeken tentoon te stellen, onze keukenplanken bieden de perfecte oplossing. Met hun moderne en minimalistische ontwerpen voegen ze ook een vleugje stijl toe aan je keuken. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte keukenplank voor jouw keuken.

Keukenplanken met een boomstamkant

Keukenplanken met een boomstamkant zijn een trendy en natuurlijke keuze voor je keuken. Ze voegen een rustieke uitstraling toe aan de ruimte. Bovendien passen ze ook heel goed in de woonstijl met de organische vormen van dit moment. Deze planken worden gemaakt van eikenhouten boomstammen, uiteraard kd-gedroogd voor binnen, waarbij de natuurlijke vorm van de boom behouden blijft aan één kant van de plank. De andere kant is vlak zodat hij netjes zal aansluiten op uw muur. Hierdoor ontstaat een uniek en opvallend element in je keuken. Je kunt deze planken gebruiken als open planken in plaats van de traditionele kasten. Dit zorgt voor een luchtige en ruimtelijke keuken. Bovendien creeer je hiermee de mogelijkheid om jouw persoonlijkheid beter te laten zien in de keuken. Meer over de voor en na-delen van een wandplank in de keuken lees je hier.

Keukenplanken met industriele plankdragers

Een keukenplank met stalen beugels is een praktische en stoere oplossing om extra opbergruimte in de keuken te creëren. De stalen beugels zorgen voor stevigheid en stabiliteit, bovendien kun je deze met de juiste pluggen gemakkelijk aan vrijwel iedere wand monteren. Hiertussen hang je de plank die past bij jouw interieur om te vullen met keukengerei, kruidenpotjes of andere keukenartikelen. Het gebruik van stalen beugels geeft de keukenplank een moderne uitstraling. Bekijk hier deze woonoplossing in een kleine keuken.

Zwevende keukenplanken

Zwevende keukenplanken versterken het gevoel van ruimte en luchtigheid in de keuken doordat ze aan de muur worden bevestigd zonder zichtbare ondersteuning. Dit geeft ze de illusie dat ze zweven vandaar de naam zwevende wandplank. Deze zwevende constructie geeft de keuken een strakke en minimalistische look, wat perfect past bij een modern interieur. Het gebruik van het eikenhout draagt nog verder bij aan de luxe uitstraling van deze planken.

Leuke artikelen om te lezen