Bekijk onze top 5 voor een stevig houten bureau

Ben jij op zoek naar een bureau voor in de studeerkamer, slaapkamer of denk jij eraan om een bureau in de woonkamer te plaatsen. Een bureau helpt je bij het organiseren van je werk- en studieruimte, het draagt bij aan de productiviteit en het comfort. Natuurlijk is het wel belangrijk om een goed bureau te kiezen die goed bij jouw wensen en de ruimte past. Hier delen wij de 5 populairste bureaus.

onze top 5 voor een stevig houten bureau; op nummer 1; bureautafel boomstam
onze top 5 voor een stevig houten bureau; op nummer 2; eiken bureau amber
onze top 5 voor een stevig houten bureau; op nummer 3; industrieel bureau lot
onze top 5 voor een stevig houten bureau; op nummer 4; industrieel bureau mace
onze top 5 voor een stevig houten bureau; op nummer 5; industrieel bureau amber in vintage kleur

Op nummer 1: Bureautafel boomstam

Dit bureau bestaat uit een eikenhouten blad van 40 a 45 mm dik. Aan de voorkant heeft deze een boomstamzijde en aan de achterkant een rechte kant zodat hij tegen de muur geplaatst kan worden. Het blad rust op een set stalen x-poten van 10x10cm. Verder kun je dit bureau in vele afmetingen samenstellen zodat je altijd de juiste maat in huis kunt plaatsen. Dit werkt door middel van een handig keuze menu, maar mocht de juiste afmeting in dit menu niet te vinden zijn, maken wij natuurlijk een vrijblijvende offerte aan in de juiste maatvoering.

Op nummer 2: Eiken Amber

Dit prachtige bureau is stoer, stevig en praktisch. Het heeft een eikenhouten blad, massief van 40 a 45mm, met rechte kanten. Je kunt ook dit bureau weer direct online in vele maten bestellen. Het blad rust op een stalen U-onderstel van koker 40x40mm. Een praktisch formaat want zo blijft er veel vloerruimte beschikbaar.

Op nummer 3: Industrieel bureau Lot

Industrieel bureau Lot heeft in tegenstelling tot de nr 1 en nr 2 een steigerhouten blad. Dit is een open blad waarin je nog wat papieren, pennen, een laptop etc. kunt opruimen. Dit is een geliefd bureau voor de tienerkamer of de studentenkamer. Maar ook voor volwassenen is dit natuurlijk een prima bureau. Het is stevig, uniek en past in vele woonstijlen. Op het stalen frame kun je door middel van leren s-haakjes of magneten nog het e.a. bevestigen. En wat dacht je van een magnetisch lampje.. super praktisch dus!

Op nummer 4: Industrieel bureau Mace

Deze mag met recht op nummer 4, misschien is dit zelfs wel mijn persoonlijke favoriet. Dit is namelijk een stevig, modern en uniek bureau gemaakt van mooie materialen. Het stalen frame wordt gemaakt van stalen koker 4x4cm en het heeft een massief eikenhouten blad van ongeveer 22mm dik. De standaard hoogte van dit bureau is 78cm hoog en de totale hoogte is 140cm. In de lengte heb je verschillende keuzes qua afmetingen.

En als laatste: Bureau vintage eikenhout en staal Amber

Dit is een vergelijkbaar bureau met eiken bureau amber van nummer 2. Alleen de kleur van het blad is iets afwijkend. Dit is namelijk de vintage kleur die net een iets andere look en feel geeft in de ruimte. Verder profiteer je bij dit bureau van alle voordelen die bureau eiken amber ook heeft, de vrije keuze in afmetingen en de vrije vloerruimte.

Benieuwd naar al onze bureaus?

Ben je na het bekijken van onze top 5 voor de houten bureaus benieuwd geworden naar onze volledige collectie van het bureau. Bekijk dan al onze bureaus? Natuurlijk kun je voor maatwerk ook altijd bij ons terecht. Benieuwd naar onze industriele bureaus?