Bureau vintage eikenhout en staal amber

Vanaf 560,00

Stel hier dit prachtige bureau samen. De 25% blackfriday korting wordt in de winkelwagen automatisch verrekend.

Dit bureau van vintage eikenhout en staal is perfect voor op de studeerkamer of op uw kantoor. Het stoere staal heeft een mooie combinatie met het warme vintage eikenhout. En tussen de opties bepaalt u zelf de lengte van het bureau.

afmetingen *

coating onderstel staal *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Dit bureau vintage eikenhout en staal amber heeft een stalen onderstel met een blad van vintage eikenhout.

Nog op zoek naar een mooi bureau? Dit bureau gemaakt van vintage eikenhout van 35mm dik met een stalen onderstel van stalen U-koker van 40x40mm.

Afmetingen

Dit bureau vintage eikenhout en staal amber heeft een standaard diepte van 60cm.
De standaard hoogte van dit bureau is 78cm.
Verder kunt u de lengte van het bureau zelf kiezen tussen de opties.

Het bureau op de foto is 150 cm lang x 60 cm diep en heeft een standaard hoogte van 78cm.

Eikenhout

Het bureaublad van dit bureau vintage eikenhout en staal amber heeft een blad gemaakt van vintage eikenhouten planken die verlijmd zijn tot een prachtig blad. Meer weten over het houtsoort bekijk dan deze pagina eens.

Coating op het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor een coating op het onderstel. Een transparante coating zorgt voor bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Houdt u van iets strakker? Kies dan voor een zwarte coating op het onderstel. En natuurlijk is ook een witte coating op het onderstel een prachtige keuze. Meer informatie over de behandeling van het staal vindt u hier.

Het onderstel op de foto heeft een transparante coating gehad.

Coating op het eiken

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat de tafel niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes. Meer informatie hierover vindt u hier.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal vaste afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit bureau vintage eikenhout en staal amber bestaat uit een vintage eikenhouten blad en een stalen u-onderstel(set van 2 poten). Deze kunt u gemakkelijk zelf monteren, maar u kunt i.c.m. bezorging natuurlijk ook kiezen voor montage door ons. De chauffeur zorgt dan dat hij de benodigdheden bij heeft om de tafel voor u op de juiste plaats te monteren.

Andere suggesties…