Boomstamtafel op maat

In onze meubelmakerij maken wij de boomstamtafel op maat van massief eikenhout. Je kunt deze geheel naar eigen wens samenstellen in alle afmetingen en met alle onderstellen.

Voordelen van maatwerk

Doordat onze maatwerk boomstamtafels in eigen werkplaats gemaakt worden
door onze meubelmakers profiteer jij van veel voordelen.

  • Scherpe prijzen & snelle levertijden
  • Volledig te personaliseren: keuze uit alle afmetingen en onderstellen
  • Betalen bij levering: bezorging en montage door onze vriendelijke chauffeur
  • Kleine showroom naast de werkplaats te Heerle, Roosendaal

Welk hout voor een boomstamtafel?

Zoals we al eerder vertelde werken wij met massief eikenhout voor deze tafelbladen. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid, waardevastheid en veelzijdige uitstraling. De tekening in het hout, de nerfstructuur, de noesten en scheurtjes geeft een uniek karakter aan de tafel. Daarnaast zorgen de boomranden voor een natuurlijke, organische vorm.

Het verlijmen van de boomstamtafel op maat. Natuurlijk worden onze boomstamtafels uit meerdere delen verlijmd, als je dit zou leveren uit 1 stuk heb je namelijk te maken met veel werking en zal het blad kromtrekken. Omdat wij de boomstamtafels zo natuurlijk mogelijk willen houden kiezen wij ervoor om deze uit zo min mogelijk lamellen (delen in de breedte) te gebruiken. Voor de gemiddelde boomstamtafel zullen er 3 tot 4 delen worden gebruikt. De lengte is natuurlijk altijd uit een stuk.

Tafelpoten voor de boomstamtafel op maat

Er zijn meer dan 100+ tafelpoten op de markt, zowel van hout als metaal. Natuurlijk kunnen wij moeilijk al deze tafelpoten met een boomstamblad in de webshop aanbieden. Maar de meest gekozen tafelpoten zijn natuurlijk wel online te vinden. Daarnaast kunnen wij andere modellen ook leveren. Wij hebben namelijk naast onze eigen houtwerkplaats ook nog een lasruimte. Ook werken we samen met enkele tafelpoot leveranciers. Zo kunnen we het boomstam tafelblad combineren met jouw ideale houten of stalen onderstel voor de perfecte maatwerk boomstamtafels.

Online bestellen

Bestel jij jouw nieuwe tafel het liefst online, dat kan natuurlijk. Wij hebben online een divers aanbod met boomstamtafels maar zeker niet alle mogelijke combinaties kun je online vinden. Wil jij een combinatie die je online niet kunt vinden, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden en sturen je een vrijblijvende offerte, natuurlijk met levering en montage bij jouw thuis.

Langskomen voor een boomstamtafel op maat

Wil jij graag zien wat je koopt? Dat begrijpen we helemaal en waarderen we nog meer. Wij zijn trots op onze tafels en meubelen en vinden het dan ook erg leuk om je te ontvangen in onze showroom / winkel. We bereiden je wel graag even voor.. Wij zijn geen klassieke woonwinkel van honderden vierkante meter waar je een tafel uit gaat kiezen. Wij hebben een inspirerende ruimte ingericht waar we verschillende meubelen en aspecten laten zien zodat je een goed idee zal krijgen van wat je kunt verwachten. Je kunt hier natuurlijk proefzitten aan een tafel en hebt zelfs de mogelijkheid om bijpassende stoelen uit te zoeken. Je zult worden geholpen door een van onze specialisten en als het nodig is kan ook Bart als meubelmaker even aanschuiven, wat prettig kan zijn bij hele specifieke, ingewikkelde maatwerk projecten.

Wat maakt ons uniek?

Natuurlijk zijn onze boomstamtafels prachtig en van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, wat als zeer aangenaam wordt ervaren. We denken indien gewenst mee met de mogelijkheden eb voorzien je van waardevolle informatie die nodig is om een goede keuze te maken. Ons bedrijf is gevestigd in het Brabantse dorp Heerle, gelegen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Ontdek vandaag nog hoe bijzonder gemakkelijk wij onze klanten maken om de boomstamtafel volledig naar eigen wens te bestellen en vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek ons.

Wat klanten vertellen..

review danny
review joost groen
petra hasselmeijer review

Andere artikelen van ons lezen?