Plantenzuilen kopen.

Breng sfeer in jouw woning met onze plantenzuilen. Plantjes zijn onwijs decoratief. Ze brengen sfeer in jouw interieur. Zet een leuke, grote plant in de hoek op een plantenzuil en merk direct het verschil. Bovendien zeggen ze dat het hebben van planten stress verlagend werkt. Dit is natuurlijk altijd een fijn voordeel.

Welk plantenzuil kies jij?

Welke plantenzuil het beste bij jouw past is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan het soort plant en het formaat van de plant. Maar ook aan je interieur. Bovendien is ook het formaat belangrijk voor de uiteindelijke plantentafel.
Naar al onze plantenzuilen >>

De voordelen van een plant in huis.

 1. Om het nog maar een keer te benoemen.. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat het hebben van planten dus echt stress verlagend zou moeten zijn.
 2. Een ander onderzoek toont aan dat planten je productiviteit verhogen.
  Het zou je geheugen, focus en creativiteit een boost geven. Ook zijn er aanwijzigingen dat mensen minder fouten maken met planten om zich heen.
 3. Planten werken geluiddempend.
  Ze hebben net als gordijnen een dempend effect. Met wat groene vriendjes in huis zou je dan ook al snel van die vervelende galm af moeten zijn.
 4. Maar bovenal. Planten zijn echte sfeermakers.
  Een mooie groene plant is de ultieme manier om sfeer in je huis te brengen. Ga voor een groepje verschillende planten op deze set plantenzuilen. Of kies voor 1 grote plant op dit stoere tafeltje.
plantenzuilen_diverse_stijlen_witte_achtergrond
Plantenzuilen kopen

Plantenzuil hout.

Een plantentafel van hout staat prachtig in vele woonstijlen. Houdt jij van een stoere inrichting? Een plantenzuil industrieel heeft een metalen frame in combinatie met blank hout of zwart hout. Vaak koop je ze per set van 2. De verschillende etages zorgen voor een speels, gezellig plantenhoekje. Bekijk hier de hele collectie plantentafels.

Plantenzuil zwart.

Met een plantentafel zet je jouw plantje op een verhoging. Hierdoor kun je jouw plant groter laten lijken in een ruimte. Of er een hangplantje op kwijt. Maar het is ook het ideale hulpstuk om een plantengroepje neer te zetten. Combineer verschillende hoogtes en zelfs verschillende tafeltjes om een leuk plantenhoekje te maken. Naast de collectie plantenzuilen kun je natuurlijk ook gebruik maken van krukjes, bijzettafels en zelfs een laptoptafel. En wat dacht je van de boomstam bijzettafeltjes? Een absolute sfeermaker door de natuurlijke vormen.

plantenzuilen
Plantenzuilen kopen

Plantentafel Slide in de spotlight.

Set planten zuilen Slide bestaat uit twee plantentafels. Het grootste zuil heeft een afmeting van 30x26x70 cm en de kleinere is 25x22x50 cm. Plantentafels Slide hebben een zeshoekige top gemaakt van duurzaam rough mangohout met een prachtige unieke draad en verschillende kleurschakeringen in het hout. Het zwarte metalen zeshoekige frame is voorzien van 6 staanders die zorgen voor een speels lijnenspel en extra stabiliteit.

Plantentafels Slide hebben een stoer, speels en vriendelijk karakter en zullen een gave industriële toevoeging zijn in een woon- of werkkamer. Slide brengt letterlijk sfeer en is daarnaast ook nog eens een plaatje om te zien. Met plantenzuilen set Slide kun je eindeloos variëren en komt in verschillende interieurs tot zijn recht.

Meer over deze plantentafel >>

plantentafel_slide_plantenzuilen
Plantenzuilen kopen

Een speels effect creëren.

Misschien vindt jij het wel leuk om een speelse look te creëren. Dit doe je door verschillende plantentafels te matchen. Maar ook verschillende plant potjes. Verschillende maten plantenpotten en verschillende kleuren/designs zorgen voor een speels karakter. Natuurlijk in combinatie met verschillende planten. Ga jij nu voor het eerst aan de slag met planten in huis. Begin dan niet met te moeilijke plantjes. Hieronder een aantal makkelijke planten voor de starter.

Makkelijke hangplantjes.

 • De Epipremnum, het bijkomende voordeel is dat deze ook nog eens heel makkelijk te stekken zijn.
 • Scindapsus, ook deze is weer heel makkelijk te stekken.
 • Monkey leaf, heel speels vrolijk gatenplantje.

Makkelijke staande plant.

 • Zamioculcas Zamiifolia, ook wel ZZ Plant genoemd.
 • Monstera, lekker speels plantje.
 • Graslelie, deze krijgt van die leuke baby’s.
 • Alles van de Peperomia familie.