Garderobekast hal

Een garderobekast is een praktische manier om te zorgen voor een stijlvolle, opgeruimde hal. Prettig bij weggaan en thuiskomen. In de hal verzamel je veel items. Jassen, tassen, schoenen, paraplu’s, sleutels etc. En met kinderen wordt deze lading alleen maar meer. Een goede garderobekast in de hal biedt je een plekje voor al deze items, achter deurtjes of in open vakken. Afhankelijk van je wensen en de ruimte. Omdat iedere hal vraag om een eigen “systeem” bestel je onze garderobekasten direct vanaf de bank online in vele maten.

Voordelen van de garderobekast in de hal

Een garderobekast in de hal biedt verschillende voordelen. Allereerst is het ruimtebesparend. In plaats van losse kapstokken en schoenenrekken, kun je al je jassen, schoenen en accessoires op één plek opbergen. Dit zorgt voor meer ruimte in de hal, waardoor deze er overzichtelijk en georganiseerd uitziet. Geen rondslingerende jassen en schoenen meer, maar alles keurig opgeborgen in één kast.

Daarnaast zorgt de garderobekast dat je makkelijk bij alle jassen en schoenen kunt. Je hebt alles binnen handbereik en hoeft niet te zoeken naar die ene verloren schoen. Tot slot biedt een garderobekast ook de mogelijkheid om accessoires zoals hoeden en sjaals op te bergen. Hierdoor heb je al je kledingstukken en accessoires die je nodig hebt bij het naar buiten gaan op één plek, wat het aankleden een stuk gemakkelijker maakt. Kortom, een garderobekast in de hal is een praktische en functionele oplossing voor een opgeruimde en georganiseerde hal.

 • Je gang lijkt groter met 1 kast als allemaal losse items
 • Geen rondslingerende spullen
 • Volledig op maat te bestellen
 • Diverse designs
 • In diverse woonstijlen zodat het altijd past in de ruimte
 • Meer ruimte over in de hal
 • Een opgeruimde hal geeft rust
 • Praktisch in gebruik

Stel de garderobekast hal zelf samen

Een garderobekast in de hal is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bij het samenstellen van een garderobekast voor de hal zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee kunt houden. Allereerst is het belangrijk om de afmetingen van de kast te bepalen, zodat deze perfect past in de beschikbare ruimte.

Daarnaast kun je nadenken over de indeling van de kast. Wil je bijvoorbeeld veel legplanken voor het opbergen van schoenen en accessoires of juist meer hangruimte voor jassen en tassen? Het materiaal en de kleur van de garderobekast zijn ook van belang. Kies je voor een kast van hout, metaal of een combinatie daarvan? En welke kleur past het beste bij de rest van je interieur? Ten slotte kun je nog kijken naar extra opties, zoals extra kapstokhaken of een spiegel. Met al deze keuzemogelijkheden kun je de garderobekast in de hal volledig naar jouw wensen samenstellen.

Bekijk alle garderobekasten >>

Verschillende garderobekasten voor de hal

 • Garderobekasten van steigerhout
 • Een garderobekast van hout en staal
 • Garderobekasten van eikenhout
 • Open opbergkasten voor de hal
 • Een garderobekast met opbergruimte voor je schoenen
 • Een volledig kapstokmeubel op maat
 • Garderobekast hal met ingebouwd bankje
 • Halkast met ruimte voor jassen en schoenen

Een industriële garderobekast in de perfecte toevoeging aan de hal

Een industriële garderobekast is een perfecte toevoeging aan de hal. Met zijn open, stoere ontwerp past deze kast goed in een modern of industrieel interieur. Gemaakt van duurzame materialen zoals metaal en hout, is deze kast niet alleen stijlvol, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De garderobekast biedt veel opbergruimte met diverse planken, en een handige ophangstang, waardoor je al je jassen en schoenen kunt opbergen. Bovendien is deze kast makkelijk te combineren met andere meubels en accessoires in de hal, waardoor je een prachtig geheel creëert.

Bekijk al onze garderobekasten voor de hal >>

De meest gekozen garderobekast voor in de hal

Benieuwd wat nu de meest gekozen garderobekasten zijn? Op dit moment is het als volgt:
1. Garderobekast eikenhout en staal 1
2. Rustiek eikenhouten garderobekast Zierikzee
3. Steigerhouten garderobekast
4. Eiken halkast Middelharnis

Jouw hal blijft opgeruimd met de garderobekast van barts meubelen

Een van onze grootste voordelen is natuurlijk onze mogelijkheden qua maatwerk. Zeker in de hal komen maten soms best nauwkeurig. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk nuttige ruimte gebruiken in de gang. Daarom kun je bij onze gang kasten standaard de hoogte en breedte al zelf bepalen. Gewoon online vanuit je stoel. Maar natuurlijk kunnen we ook volledig maatwerk voor u verzorgen.

Benut de gang optimaal met een garderobekast hal op maat

Voor iedere gang is er wel een leuke en bovenal praktische garderobekast uit te denken. Wij vinden het belangrijk dat jouw kast voor in de gang perfect zal passen. En omdat wij onze garderobekasten toch op bestelling maken is maatwerk bij ons een kleine stap. Wij doen ons uiterste best om maatwerk laagdrempelig en toegankelijk te maken.

Bekijk onze garderobekasten >>