Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Industriële wandplank

Nog een lege plek aan de muur? Wat dacht u van een industriële wandplank. Kies de wandplank uit met je favoriete houtsoort. Ga je voor steigerhout of eikenhout? Natuurlijk in combinatie met prachtige stalen beugels. Ga je voor witte, zwarte of robuust onbehandeld staal. Natuurlijk is antraciet ook prachtig! Bovendien zijn al onze industriële wandplanken van steigerhout en eikenhout volledig op maat te bestellen.  

Een industriële wandplank met stalen beugels

Past de industriële woonstijl helemaal bij jou. Dan is een uitbreiding hierop met een stalen wandplank perfect. Met een houten muurplank met stalen beugels kunt u zoveel. Vul hem met leuke accessoires die u ieder seizoen kunt veranderen. Of wat dacht je van mooie foto’s.

Onze industriële wandplanken stelt u online in verschillende afmetingen, diktes en lengtes samen. Zoekt u een kleine muurplank van 80 cm of juist een grote van 160 cm. Het kan allemaal. 

Wat is ons advies qua montage. In feite kunt u de wandplank aan alle muren hangen. Zo hangt hij prachtig in de hal, de badkamer, de kinderkamer, de slaapkamer, de keuken of op kantoor. Het stevigste hangt hij natuurlijk aan een draagmuur / zware muur. Maar met het juiste bevestigingsmateriaal kan er tegenwoordig heel veel.

wandplank-rustiek-eikenhout-40mm-met-stalen-beugels.3
eikenhouten-blinde-wandplank

Eikenhouten plank aan de muur

Natuurlijk kan het dat u minder fan bent van de combinatie van het hout met staal. Daarom verkopen wij ook blinde wandbeugels met een eikenhouten of steigerhouten muurplank. 

Wat dacht je van een mooie blinde eikenhouten wandplank voor in de keuken. Handig voor alle flesjes, kruiden ed. Natuurlijk kan dit ook in steigerhout of wat dacht u van een boomplank / oud eiken wagondelen.

Een mooie wandplank is altijd een sfeermaker en bied veel mogelijkheden. Daarom is ook deze wandplank volledig op maat te bestellen in verschillende soorten hout. Zo heeft u altijd een passende plank aan uw muur. 

 

De juiste wandplank niet gevonden?

Het kan natuurlijk dat u op zoek bent naar net een andere maatvoering of een ander model wandplank als die u heeft gevonden. Wilt u bijvoorbeeld een andere stalen plankdrager. Of een ander soort legplank. Neem dan contact met ons op.

Isabelle
Isabelle@isabelle
Lees verder
Onze wandplank hangt inmiddels. Helemaal blij met de look en feel! Bedankt bartsmeubelen.
Harry
Harry@Harry
Lees verder
Bedankt voor de wandplank in de keuken. Wij zijn er erg blij en krijgen veel complimenten! Ook het ophangen ging erg makkelijk.
Linda
Linda@Linda
Lees verder
Ongeveer 2 weekjes na bestelling konden wij de wandplanken bij Bart afhalen. We kregen goede uitleg over hoe wij deze het beste konden monteren. Het ziet er prachtig uit, bedankt Bart!
Previous
Next

Waar kunt u ons vinden?

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

Maar ook bezorgen / verzenden behoort tot de mogelijkheden.

Misschien komt u wel uit een van deze plaatsen?

0
Scroll naar top