Bureau industrieel; industriele bureaus in alle soorten en maten

Denk jij eraan om een industrieel bureau te kopen? Wij hebben een ruim assortiment industriele bureaus die je kunt samenstellen in alle soorten en maten. Daarnaast kunnen wij ook qua maatwerk alle kanten op. Industriele bureaus zorgen voor een stoere en rustieke uitstraling in je huis. Ze zijn meestal gemaakt van houten bladen en metalen frames, wat zorgt voor een stevig en sfeervol bureau.

eiken-bureau-amber

Afmetingen bureau industrieel

Onze industriele bureaus worden vervaardigd in eigen werkplaats. Dat betekend dat je vrij bent om te kiezen uit een breed scala aan afmetingen. De afmetingen kun je zelf bepalen bij het gekozen bureau middels een handig keuze menu.

maatwerk

De materialen voor een industrieel bureau

Industriele bureaus worden vaak vervaardigd uit stoere materialen zoals; staal, metaal, steigerhout of eikenhout. Lees alles over de materialen voor onze industriele bureaus.

industrieel bureau lott - met stoer metalen frame en houten blad met opening

Makkelijk te combineren in vele woonstijlen

Industriele bureaus zijn gemakkelijk te combineren in vele woonstijlen door het warme karakter van het hout en het stoere, moderne karakter van het staal.

industrieel-bureau-mace.9

Industriele bureaus voor kinderkamers en tienerkamers

Waar let je op bij de aankoop van een bureau voor deze leeftijden. Wij delen graag onze ervaringen en tips voor een industrieel bureau voor deze leeftijden

Alles over de materialen voor het bureau industrieel

Voor het industriele bureau kan gebruik worden gemaakt van vele materialen. In hoofdzaak wordt er altijd gebruik gemaakt van staal voor het metalen frame. De hoeveelheid staal en de dikte hiervan heeft natuurlijk impact op de totale uitstraling van het bureau. Verder wordt er in hoofdzaak gebruikt gemaakt van steigerhout en eikenhout.

Voordelen steigerhout: Steigerhout past goed in een stoer interieur of bijvoorbeeld op de kinderkamer. Steigerhout is gemakkelijk te combineren met diverse kleuren en materialen. Daarnaast is steigerhout in vergelijking met andere

Voordelen eikenhout: Eikenhout is een luxe houtsoort wat je zal terugzien aan je bureau. Het is en milieuvriendelijk, doordat het uit duurzaam beheerde bossen komt en een lange levensduur heeft. Bovendien zorgt de unieke tekening in en de kleur van hout voor warmte en sfeer.

Bekijk hier al onze industriele bureaus

Industriele bureaus voor de kinderkamer of tienerkamer, waar let je op?

De kinderkamer en tienerkamers zijn ruimtes waarbij stijl en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Een industrieel bureau kan een uitstekende keuze zijn om de ruimte van je kind te voorzien van een stoere en functionele uitstraling. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van zo’n bureau, en wat zijn de voordleen van industriële bureaus van hout en staal. Wij nemen je graag mee in onze ervaring en bevindingen.

Duurzaamheid: Kinderen en tieners zijn actief, hun meubels moeten tegen een stootje kunnen. Kies daarom voor een bureau dat is gemaakt van stevige materialen.

Groote en indeling: Meet de beschikbare ruimte in de kamer zorgvuldig en kies een bureau dat past zonder de ruimte te overweldigen.
Ergonomie: Een bureau moet de juiste hoogte en stoel hebben om ervoor te zorgen dat je kind comfortabel kan studeren en huiswerk kan maken. Vanwege de groei kan het verstandig zijn al een bureau op normale hoogte te kiezen en een verstelbare bureaustoel.

Stijl: Overweeg de voorkeuren van je kind of tiener en kies de stijl die bij hun persoonlijkheid past. Denk hierbij wel aan de toekomst, industriele bureaus passen in veel stijlen waardoor je niet elk jaar hoeft te wisselen als de nieuwste trend veranderd.

Bekijk al onze bureaus voor de kinderkamer hier

Wij bezorgen ons industrieel bureau door heel Nederland

Onze showroom en werkplaats bevindt zich in Heerle NB, een klein dorpje tussen Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen. Dit ligt op ongeveer 40 minuutjes met de auto vanaf Rotterdam en 30 minuten vanaf Breda. In onze omgeving vindt je dorpen Dinteloord, Halsteren en om de hoek natuurlijk Wouw. Maar ook in Zeeland bezorgen wij natuurlijk, bijvoorbeeld in Zierikzee. Maar ook in de plaatsen Almere, Amersfoort, Antwerpen, Barendrecht, Den Haag, Dordrecht en Utrecht.