Bureau industrieel in Almere

Ben jij op zoek naar een industrieel bureau en ben jij woonachtig in omgeving Almere. Dan leveren wij onze industriële bureaus bij jou thuis. Deze bureaus kenmerken zich door een houten blad met een metalen frame of onderstel. Dit zijn stevige, stoere bureaus die verkrijgbaar zijn in alle maten en afwerkingen waardoor er altijd wel een geschikt bureau voor jouw situatie te vinden moet zijn.

Waarom een industrieel bureau kopen in Almere van Barts meubelen

Wij begrijpen dat we niet om de hoek zitten, maar dat maakt niet uit. We leveren onze bureaus namelijk wel in Almere en ook afhalen in ons gezellige Brabant is natuurlijk mogelijk. Maar je kiest een bureau natuurlijk niet op onze Brabantse gezelligheid, daarom vertellen wij graag wat de voordelen zijn van onze industriële bureaus.

Onze industriele bureaus hebben unieke ontwerpen

Naast een aantal “standaard” ontwerpen hebben wij binnen ons assortiment ook toffe, unieke en eigen ontwerpen die prachtig passen in vele woonstijlen. Bovendien kun je deze in alle afmetingen bestellen zodat hij altijd bij jouw ruimte past.

Meer weten over ons bureau industrieel in Almere?

Scherpe prijzen voor het bureau industrieel in Almere

Daarnaast vinden wij eerlijke prijzen erg belangrijk. Wij rekenen scherpe prijzen voor onze industriële bureaus. Wij werken met solide materialen zoals massief eikenhout of steigerhout en degelijk, stevig staal. Zo creëren wij duurzame meubelen die tegen een stootje kunnen en waar je lang plezier van zult beleven, waaronder het bureau industrieel in Almere.

Industriële bureaus op maat gemaakt

Naast ons standaar assortiment waarin keuze mogelijkheden zijn voor de afmetingen en afwerkingen bieden wij ook volledig maatwerk. Natuurlijk kunnen wij dit ook leveren in Almere. Dit kunnen we als u het te ver rijden vindt om langs te komen natuurlijk ook op afstand aanbieden. Wij doen niet aan inmeten, maar kunnen wel telefonisch alle benodigde uitleg geven om zelf goed te kunnen meten en adviezen geven over waar rekening mee te houden.

Twijfel je nog welke maat je nodig hebt voor je industriele bureau; hier een aantal tips.

  1. Bedenk waarvoor je jouw nieuwe bureau allemaal wilt gaan gebruiken.
  2. Hoeveel ruimte heb je op de plaats waar deze komt te staan en moet je hier vaak langslopen, hoeveel ruimte houdt je dan nog over en is dit voldoende?
  3. Heb ik veel opbergruimte nodig?
  4. Welke apparatuur wil ik op / in het bureau gaan plaatsen.
  5. Meer weten over het industriele bureau?

Standaard compleet gemonteerd

Al onze bureaus zijn standaard compleet gemonteerd of worden uit een set poten en een blad geleverd.
Dus geen lastige bouwpakketten.

Maatwerk

Jazeker! Wij zijn specialist in maatwerk. Heb je een vraag over de mogelijkheden voor maatwerk?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Kleine showroom

Wij bestaan niet alleen online. We hebben naast onze werkplaats ook een kleine winkel met een aantal showmodellen. Niet zo groot maar genoeg om een goede indruk te krijgen van ons werk.