Bureau industrieel in Dinteloord

Op zoek naar een bureau industrieel in Dinteloord. Bij Barts meubelen vindt je een prachtig assortiment industriële bureaus. Een industrieel bureau kenmerkt zich door een combinatie van een stalen frame en houten blad. Wij hebben een kleine showroom bij onze werkplaats waarin we je graag adviseren voor het juiste bureau. Deze vindt je in Heerle NB, 15 a 20 minuutjes rijden vanaf Dinteloord.

Materialen voor het bureau industrieel in Dinteloord

Een industrieel bureau kenmerkt zich door het gebruik van metaal vaak in combinatie met een houten blad. Het stalen frame maken wij op diverse manieren van diverse formaten kokers wat zorgt voor diverse stijlen. Het houten blad wordt ook gemaakt van verschillende houtsoorten, denk hierbij aan nieuw steigerhout, old-look steigerhout, gebruikt steigerhout, eikenhout in verschillende diktes en boomstambladen. De combinatie van deze materialen zorgt voor een mooi, degelijk bureau.

Onze industriele bureaus hebben unieke ontwerpen

Naast een aantal “standaard” ontwerpen hebben wij binnen ons assortiment ook toffe, unieke en eigen ontwerpen die prachtig passen in vele woonstijlen. Bovendien kun je deze in alle afmetingen bestellen zodat hij altijd bij jouw ruimte past.

Bekijk ons volledige assortiment voor het industriele bureau

Tips voor het bepalen van de maat van bureau industrieel in Dinteloord

Met een aantal vragen wordt het makkelijker om de juiste maat van jouw nieuwe bureau te bepalen. Hieronder zullen we je op weg helpen met een aantal belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen.

  1. Waarvoor ga je het bureau gebruiken?
  2. Hoeveel ruimte is er op de plaats waar het bureau moet komen te staan?
  3. Moet je vaak langs het bureau lopen en houdt je dan voldoende vloerruimte over?
  4. Heb je extra opbergruimte nodig?
  5. Wat voor apparatuur etc. wil jij op het bureau plaatsen.

Gratis levering van het bureau industrieel in Dinteloord

Natuurlijk leven wij onze industriële bureaus gratis in uw woonplaats Dinteloord of de omgeving hiervan.

Industriële bureaus op maat gemaakt

Naast ons standaar assortiment waarin keuze mogelijkheden zijn voor de afmetingen en afwerkingen bieden wij ook volledig maatwerk. Natuurlijk kunnen wij dit ook leveren in Dinteloord. Dit kunnen we als u het te ver rijden vindt om langs te komen natuurlijk ook op afstand aanbieden. Wij doen niet aan inmeten, maar kunnen wel telefonisch alle benodigde uitleg geven om zelf goed te kunnen meten en adviezen geven over waar rekening mee te houden.