Bureau industrieel Roosendaal

Op zoek naar een bureau industrieel in Halsteren. Bij Barts meubelen vindt je een prachtig assortiment industriële bureaus. Een industrieel bureau kenmerkt zich door een combinatie van een stalen frame en houten blad. Wij hebben een kleine showroom bij onze werkplaats waarin we je graag adviseren voor het juiste bureau. Deze vindt je in Heerle NB, 5-10 minuutjes rijden vanaf Roosendaal.

Standaard compleet gemonteerd

Al onze bureaus zijn standaard compleet gemonteerd. Dus geen lastige bouwpakketten.

Maatwerk

Jazeker! Wij zijn specialist in maatwerk. Heb je een vraag over maatwerk?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Kleine showroom

Wij zijn niet alleen online. We hebben ook een kleine showroom. Niet met veel showmodellen maar wel alle losse materialen en enkele meubels.

De afmetingen voor jouw Bureau industrieel in Roosendaal.

De juiste afmetingen voor jouw Bureau industrieel in Roosendaal zijn persoonlijk. De afmeting moet goed passen in de ruimte. Maar tegelijkertijd ook goed matchen met de ruimte die jij nodig hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren.

Weet u nog niet helemaal zeker welke maat u nodig heeft. Stel jezelf dan een aantal vragen.
– Waarvoor gaat u het bureau gebruiken.
– Hoeveel ruimte is er op de plaats waar hij moet komen te staan.
– Heb ik extra opbergruimte nodig?
– Wat voor apparaten moeten er op het bureau komen?

Standaard zijn er bij onze bureaus al veel verschillende keuzes in lengte en dieptematen. Maar mocht de lengte en/of dieptemaat die u wilt er niet tussen staan is dit geen enkel probleem. Wij maken namelijk alles op maat in eigen werkplaats. Stuur ons dan een mail met het product en de juiste afmetingen dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Standaard lengtematen:
80 cm • 90 cm • 100 cm • 110 cm • 120 cm • 130 cm • 140 cm • 150 cm • 160 cm

Standaard dieptematen
40 cm • 50 cm • 60 cm

Materialen voor jouw bureau industrieel in Roosendaal

Een industrieel bureau kenmerkt zich door het gebruik van metaal vaak in combinatie met een houten blad. Het stalen frame maken wij op diverse manieren van diverse formaten kokers wat zorgt voor diverse stijlen. Het houten blad wordt ook gemaakt van verschillende houtsoorten, denk hierbij aan nieuw steigerhout, old-look steigerhout, gebruikt steigerhout, eikenhout in verschillende diktes en boomstambladen. De combinatie van deze materialen zorgt voor een mooi, degelijk bureau.

Jouw bureau industrieel in Roosendaal in verschillende afmetingen

Op zoek naar een mooi Bureau industrieel in Roosendaal? Wij hebben een ruim assortiment met bureaus voor de kinderkamer of het kantoor. Voor jongens en meiden. Maar zeker ook voor het volwassen kantoor. Zoek jij een groot bureau of juist wat kleiner. Een smal bureau of juist een diep bureau? Onze industriele bureaus worden vervaardigd in eigen werkplaats. Dat betekend dat je vrij bent om te kiezen uit een breed scala aan afmetingen. De afmetingen kun je zelf bepalen bij het gekozen bureau middels een handig keuze menu. 

Lees alles over het bureau industrieel