Bureau industrieel in Dordrecht

Ben jij op zoek naar een bureau industrieel in Dordrecht? Ondanks dat onze winkel en showroom zich in Heerle NB bevindt kun je gemakkelijk online shoppen in onze webshop. Wij bezorgen namelijk al onze meubelen in Dordrecht. Een onze industriele bureaus zijn absoluut de moeite waard om mee te nemen in je online zoektocht naar het perfecte bureau, ze hebben namelijk unieke designs en zijn erg stevig, een echte aanwinst voor jouw woning.

Materialen voor jouw bureau industrieel in Dordrecht

Een industrieel bureau kenmerkt zich door het gebruik van metaal vaak in combinatie met een houten blad. Het stalen frame maken wij op diverse manieren van diverse formaten kokers wat zorgt voor diverse stijlen. Het houten blad wordt ook gemaakt van verschillende houtsoorten, denk hierbij aan nieuw steigerhout, old-look steigerhout, gebruikt steigerhout, eikenhout in verschillende diktes en boomstambladen. De combinatie van deze materialen zorgt voor een mooi, degelijk bureau.

Jouw bureau industrieel in Dordrecht in verschillende afmetingen

Op zoek naar een mooi Bureau industrieel in Dordrecht? Wij hebben een ruim assortiment met bureaus voor de kinderkamer of het kantoor. Voor jongens en meiden. Maar zeker ook voor het volwassen kantoor. Zoek jij een groot bureau of juist wat kleiner. Een smal bureau of juist een diep bureau? Onze industriele bureaus worden vervaardigd in eigen werkplaats. Dat betekend dat je vrij bent om te kiezen uit een breed scala aan afmetingen. De afmetingen kun je zelf bepalen bij het gekozen bureau middels een handig keuze menu. 

Lees alles over het bureau industrieel

Tips voor het bepalen van de maat van bureau industrieel in Dordrecht

Met een aantal vragen wordt het makkelijker om de juiste maat van jouw nieuwe bureau te bepalen. Hieronder zullen we je op weg helpen met een aantal belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen.

  1. Waarvoor ga je het bureau gebruiken?
  2. Hoeveel ruimte is er op de plaats waar het bureau moet komen te staan?
  3. Moet je vaak langs het bureau lopen en houdt je dan voldoende vloerruimte over?
  4. Heb je extra opbergruimte nodig?
  5. Wat voor apparatuur etc. wil jij op het bureau plaatsen.