De 5 populairste vakkenkasten op dit moment

We vinden het altijd leuk om de favorieten van het moment met jullie te delen. Nu de zomer langzaam ten einde loopt, de scholen op veel plaatsen weer begonnen zijn, en we vaker binnen zitten zien we de bestellingen voor vakkenkasten toenemen. Tijd om een overzicht te delen van de populairste vakkenkasten.

Op nummer 1: Kast industrieel met vakken 15.

Dit is niet alleen een favoriet op dit moment, dit is denk ik een van de meest bestelde vakkenkasten van eind 2022 en 2023. Bij deze vakkenkast hebben we wat kleine concessies gedaan om de prijs scherp te kunnen aanbieden en de looks natuurlijk te behouden. Deze kast staat ook opgesteld in onze showroom!

foto kast industrieel met vakken
De 5 populairste vakkenkasten op dit moment

Op nummer 2: Open vakkenkast eikenhout en staal 6

Deze industriële vakkenkast is ook een all-time favoriet. Natuurlijk stel je deze kast in de afmeting die jouw het beste uitkomt samen. Ook kies bepaal je zelf de afwerking van het eikenhout en het staal. Daarmee heb je altijd een kast die perfect aansluit bij jouw woonruimte en stijl.

vakkenkast eikenhout en staal 6 - 140x210 (800*800)
De 5 populairste vakkenkasten op dit moment

Nummer 3: industriële vakkenkast eikenhout en staal 8

Dit is ook een industriële vakkenkast met open en dichte vakken. Hierbij is een deel van het eikenhout in de zwarte kleur gezet wat bijdraagt aan de unieke looks van deze favoriet. De stoere vierkant, gelaste handgrepen van deze kast zorgen voor een perfecte aansluiting op het geheel.

vakkenkast eikenhout en staal 8
De 5 populairste vakkenkasten op dit moment

Nummer 4: Kast industrieel Dré

In tegenstelling tot de eerdere 3 vakkenkasten is dit een industriele vakkenkast die maar in 1 maatvoering verkrijgbaar is. Bovendien wordt deze niet gecombineerd met eikenhout maar met oud grenen planken. Het stalen frame wordt ook standaard alleen voorzien van een transparant gespoten laagje. Een echte stoere open vakkenkast met een robuust karakter. Die geleverd wordt in de maat: 150cm breed x 210cm hoog x 37cm diep.

industriele kast dre met stalen frame
De 5 populairste vakkenkasten op dit moment

En op nummer 5: Vakkenkast eikenhout en staal 11

De top 5 sluiten we af met een industriele vakkenkast die heel open en luchtig is. Een kast met een verfijnde uitstraling die aansluit in vele woonstijlen. Onderin vindt je opbergruimte voor wat losse spulletjes. Maar bovenin heb je veel ruimte om je woonaccessoires, boeken of planten te laten zien.

vakkenkast-eikenhout-en-staal-11.5
De 5 populairste vakkenkasten op dit moment

Hoe kies je nu de beste industriële vakkenkast voor jouw ruimte?

Naast deze vakkenkasten hebben we natuurlijk nog veel andere modellen. En ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Maar met grote regelmaat krijgen we de vraag, waar moeten we nu nog rekening mee houden bij het uitzoeken van de juiste vakkenkast? Ondanks dat het uitzoeken van de juiste kast natuurlijk heel persoonlijk is zijn er wel een aantal tips die we je graag meegeven.

Bedenk voor welk doel je de vakkenkast wilt gaan gebruiken. Komt hij bijvoorbeeld in de woonkamer bedenkt dan welke spullen je erin wilt gaan zetten. Wil je deze spullen allemaal in het zicht plaatsen of moet je ook iets kunnen “verstoppen”. Tegen welke muur komt hij te staan en hoeveel ruimte heb je hier. Wil je nog iets bovenop de kast kunnen plaatsen of wil je de bovenkant luchtig houden. Tot slot en dit vindt ik zelf een belangrijke, heeft de ruimte een luchtige kast nodig of mag hij wel wat “body” hebben. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken, neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare berichten