Een eikenhouten bar op maat in huis

Deze eikenhouten bar hebben wij in samenspraak met de klant ontwikkeld. De eikenhouten bar en kastenwand erachter zijn gemaakt van massief eiken in combinatie met een stalen frame en stalen details. Het is een stevige, moderne bar die ongetwijfeld onderdeel zal worden van vele feestjes en evenementen.

Een eikenhouten bar op maat in huis
Een eikenhouten bar op maat in huis

Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Een op maat gemaakte eikenhouten bar zal jarenlang meegaan en een onderdeel worden van vele mooie herinneringen in je woning.

Het is de ideale plek om vrienden en familie te ontvangen voor een ontspannen middag of avond. Mix een cocktail, geef een themafeestje of ontspan met wat vrienden na de voetbal.

Een van de grootste voordelen van een op maat gemaakte eikenhouten bar is dat de deze perfect in de ruimte zal passen. Daarnaast is het de meest functionele keuze omdat je zelf kan bepalen welke vormgeving past bij jouw wensen. Zoek je een luchtige open bar of een met veel opbergruimte of speciale opbergsystemen voor het ophangen/plaatsen van wijnglazen en wijnflessen. Is er nog een speciale koelkast of tap die erin geïnstalleerd moet worden, het kan allemaal.

Details eikenhouten bar op maat in huis
Een eikenhouten bar op maat in huis

Vergelijkbare berichten