Vakkenkast eikenhout en staal 6

Vanaf 695,00Levertijd 4 - 10 weken

Vakkenkast eikenhout en staal 6. Vakkenkast industrieel 6 bestaat uit een stalen frame. Met hiertussen massief eikenhouten planken. Een stoere open kast die afhankelijk van hoe je hem samenstelt past in vele woonstijlen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 695,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 14312-1 Categorie:

Beschrijving

Vakkenkast eikenhout en staal 6.

Vakkenkast industrieel 6 bestaat uit een stalen frame. Met hiertussen massief eikenhouten planken. Een stoere open kast die afhankelijk van hoe je hem samenstelt past in vele woonstijlen.

Meer over vakkenkast industrieel 6.

Het stalen frame wordt gemaakt van koker 25 x 25 mm. Het houtwerk wordt gemaakt van rustiek eikenhout van +/- 22-25 mm dik. Deze kast krijgt een industriële uitstraling door de combinatie van eikenhout en staal. Bij deze kast hebben wij gekozen om de planken niet tussen de stalen kokers te laten vallen maar deze er op te bevestigen. Hierdoor valt het eikenhout nog net iets meer op.

Afmeting vakkenkast industrieel 6.

Tussen de opties kan u zelf de lengte en hoogte bepalen voor deze vakkenkast industrieel. De diepte is standaard 40 cm.

Vakkenkast eikenhout en staal 6 op de foto.

De industriele kast op de foto is 140 cm breed x 210 cm hoog.
Het stalen frame is voorzien van een matzwarte poedercoating en het eikenhout is voorzien van een coating.

Meer voorbeelden? Bekijk dit artikel!

Staal vakkenkast industrieel 6.

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Montage vakkenkast eikenhout en staal 6.

Deze industriële kast wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakkenkast eikenhout en staal 6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *