Halfhoge bartafel van eikenhout op maat

In deze woonkeuken is de halfhoge bartafel van eikenhout het middelpunt van de ruimte. Deze bartafel laat zien dat een bartafel ook kan dienen als gezellige familietafel en onderdeel kan uitmaken van de keuken.

Over de halfhoge bartafel van eikenhout

De basis van deze op maat gemaakte bartafel is het gebruik van massief eikenhout. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Het hout geeft de tafel niet alleen een rustieke charme, maar zorgt er ook voor dat hij generaties lang meegaat. In deze ruimte helpt hij met het toevoegen van karakter in de woonkeuken.

halfhoge bartafel eikenhout op maat
Halfhoge bartafel van eikenhout op maat

Afmetingen van de halfhoge bartafel van eikenhout

  • 300 cm lang
  • 95cm hoog
  • 100cm breed
  • Gemaakt van 45mm dik eikenhout

Deze halfhoge bartafel is ontworpen met het idee van samenzijn

Deze halfhoge bartafel is ontworpen met het idee van samenzijn in gedachten. Het biedt voldoende zitplaatsen voor gasten om te ontspannen en van een drankje te genieten terwijl je in de keuen aan het werk bent. Maar ook voor een familiemaaltijd of om koekjes aan te bakken met de kinderen. Zelf om een middagje op de laptop vanuit huis aan te werken is hij perfect, je sluit de laptop makkelijk aan op het stroom met het pop-up stopcontact in het blad.

Slimme opbergoplossing in de halfhoge bartafel van eikenhout

Wat deze halfhoge bartafel echt onderscheid zijn de slimme opbergoplossingen. De lades aan de zijkant van de bartafel zijn perfect voor de opslag voor de borden, placemats en ander benodigdheden. Handig zodat je ze dicht bij de hand hebt met het dekken van de tafel en dit geen opslagruimte kost in de keuken. Aan de andere kant vindt je de ingebouwde combi magnetron en oven. Daarnaast heb je in het blad natuurlijk een pop-up stopcontact voor het opladen van je telefoon, de hapjespan of bakplaat.

Ben jij ook op zoek naar een maatwerk bartafel van eikenhout?

Een huis is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een reflectie van onze persoonlijke stijl en behoeften. Hoe leuk is het om iedere dag thuis te komen en dit in je huis te ervaren. Dit kan met een maatwerk bartafel die volledig aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Het is een investering in comfort, stijl en warmte en brengt je huis tot leven. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op.

halfhoge bartafel eikenhout maatwerk
Halfhoge bartafel van eikenhout op maat
halfhoge bartafel van eiken hout op maat
Halfhoge bartafel van eikenhout op maat
halfhoge bartafel van eikenhout op maat - detail combi magnetron:oven
Halfhoge bartafel van eikenhout op maat
halfhoge bartafel van eikenhout op maat
Halfhoge bartafel van eikenhout op maat

Vergelijkbare berichten