Nooit meer vlekken-stress met onze eetkamerstoelen!

Ga jij nieuwe eetkamerstoelen aanschaffen en wil je zeker zijn dat deze lang mooi blijven? Kies voor iProteqt! De spray van iproteqt geeft je eetkamerstoelen een goede bescherming maar het unieke aan iProteqt is de service..

Combineer eetkamerstoelen met 5 jaar service

Schaf de iProteqt aan in combinatie met je nieuwe eetkamer stoelen, zodat deze op dezelfde factuur staan. Nu kun je 5 jaar gebruik maken van de iProteqt vlekken service. Je zit niet vast aan een abonnement of maandelijkse kosten, je betaald alleen de aankoopprijs!

5 jaar lang geen zorgen..

Door de spray kun je zelf eenvoudig omgestoten koffie, gemorste saus enz. gemakkelijk verwijderen. Heb je ondanks de goede bescherming toch een vlek en lukt het niet op deze zelf te verwijderen? Dien op de website van iProteqt een service aanvraag in en er komt een professionele service monteur langs om de vlek voor u te verwijderen.

Meer dan alleen vlekbescherming..

Ook bij andere defecten kunt u gebruik maken van de service van iProteqt. Last van pilling, gerimpelde of geplooide bekleding of losgelaten stiksels? iProteqt verhelpt probleemloos deze constructie problemen.

Vergelijkbare berichten