tv-meubel vintage eikenhout en staal 2

Vanaf 1.457,50levertijd 3-9 weken

Dit tv meubel vintage eikenhout en staal 2 is prachtig. Het eikenhout wat hiervoor wordt gebruikt is vintage eikenhout van maar liefst 35 mm dik. Dit in combinatie met de stalen details en het strakke ontwerp zorgt voor een echte blikvanger.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

ladegeleiders

Productprijs: 1.457,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Tv-meubel vintage eikenhout en staal 2 is een stoere stijlvolle tv-kast voor uw woonkamer.

Dit tv-meubel van vintage eikenhout is prachtig. Het wordt gemaakt van onze mooie vintage eikenhouten planken van maar liefst 35mm dik. De mooie strakke lijnen in combinatie met het natuurlijke, warme eikenhout zorgen voor een uniek uiterlijk. Natuurlijk maken de stalen handgrepen en de stalen pootjes het geheel compleet.

Indeling en afmetingen van dit eikenhouten tv-meubel.

Aan de linkerkant van het tv meubel vintage eikenhout en staal 2 heeft u 3 lades. Met de keuze uit standaard lade-geleiders of een upgrade naar soft-close. Dit gedeelte is 40 cm hoog. Dan heeft u aan de rechterkant de open kast, dit gedeelte is 60 cm hoog. Het eikenhouten tv-meubel heeft een standaard diepte van 50 cm.

Hoe is het tv-meubel vintage eikenhout en staal 2 op de foto samengesteld.

Het eikenhouten tv-meubel op de foto is 240 cm lang en heeft verder de standaard afmetingen.
Het staal op de foto van dit tv-meubel is transparant gespoten.

Coating op het eikenhout

Binnen de opties heeft u de keuze voor een coating op het eikenhout. Standaard krijgt het eikenhout bij ons geen behandeling. Dit houdt in dat het eikenhout nog gevoelig is voor vlekjes, door bijvoorbeeld vloeistoffen. Wilt u het hout hier graag tegen beschermen.. Kies dan voor een coating op het eikenhout. Dan is de buitenzijde van het tv-meubel hiertegen beschermd.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder ook dit tv-meubel vintage eikenhout en staal 2. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit tv meubel vintage eikenhout en staal word compleet gemonteerd geleverd en is niet demontabel. Dit betekend dat als u dit tv meubel wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “tv-meubel vintage eikenhout en staal 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…