Industrieel tv meubel Benjamin

Vanaf882,00levertijd 2-6 weken

Industrieel tv meubel Benjamin wordt gemaakt van rustiek eikenhout en heeft een stalen frame links + rechts. Verder heeft dit model 3 kastdeuren met in het midden een legplankje. Het metaal links + rechts geeft deze tv-kast de industriële look. Stel hem hieronder naar je eigen wens samen.

» Hout: Rustiek eikenhout massief.
» Dikte hout: +/- 25mm dik.
» Stalen frame: koker 40x40mm.
» Zelf samen stellen volgens je eigen afmetingen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

softclose deurtjes

Productprijs: 882,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095429590595 Artikelnummer: 67465313132145 Categorie:

Beschrijving

Industrieel tv meubel Benjamin van eikenhout met 3 greeploze deuren heeft veel opbergruimte.

Industrieel tv meubel Benjamin wordt gemaakt van rustiek eikenhout en heeft links en rechts een stalen frame. Achter de 3 greeploze eikenhouten deuren heeft u open vakken met alle ruimte om uw spullen op te bergen.

De afmetingen voor industrieel tv meubel Benjamin.

Industrieel tv meubel Benjamin wordt gemaakt van rustiek eikenhout van +/- 25mm dik. Massief eiken uiteraard. Het stalen frame wordt gemaakt van koker 40x40mm. Een mooie subtiele koker in combinatie met dit tv meubel. Zodat het eikenhout de boventoon blijft voeren. Een mooi sfeervol plaatje.

Verder bepaalt u bij dit industriële tv meubel de lengte en diepte zelf tussen de opties.
De hoogte van dit tv meubel is wel standaard. Deze is 50 cm hoog.

Uiteraard worden in iedere afmeting de kastdeuren evenredig verdeelt. In iedere afmeting heeft dit eikenhouten tv meubel 3 deurtjes. Achter het middelste vak vindt u een legplank voor de elektronica. De linker en rechter kast hebben geen legplank voor meer opbergruimte.

Behandelen van het staal.

Heeft u de optie voor de verschillende coatings op het staal al gezien? Hierbij krijgt u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of we kunnen het stalen frame laten poedercoaten in een kleur naar keuze.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar, stoer en industrieel!

Maar  natuurlijk kunt u ook kiezen voor een poedercoating op het staal. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens voorzien van een poedercoating. Dit geeft een strak resultaat en bied ook nog eens goede bescherming (zeker aan te raden voor vochtigere ruimtes). Dit doen wij niet zelf maar besteden wij uit aan een gespecialiseerd bedrijf.

Industrieel tv meubel Benjamin op de foto.

Industrieel tv meubel Benjamin op de foto is 180 cm lang x 40 cm diep en heeft de standaard hoogte van 50 cm.
Het stalen frame van tv-meubel Benjamin op de foto is voorzien van een mat zwarte poedercoating op het stalen frame. Het eikenhout is niet behandeld.

Eigen productie door Barts meubelen.

De kans is groot dat u dit leest omdat u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw meubel / nieuwe meubels. Een meubel uit onze eigen productie kunt u vrijwel altijd naar eigen maten / afwerkingen samenstellen. Dit is ook het geval bij ons industrieel tv meubel Benjamin.

Zowel het lassen van het stalen frame als het inleggen met hout hiervan gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij dit tv meubel dan ook in vele afmetingen en afwerkingen aanbieden. Natuurlijk heeft u hierdoor wel te maken met een levertijd. De huidige levertijden worden bij ieder product vermeld en proberen wij uiteraard zo kort mogelijk te houden.

Samenstellen van een maatwerk tv meubel industrieel, hoe werkt dit en wat zijn de kosten?

Wij denken dat het prettig is om keuze te hebben. Daarom hebben wij bij onze producten gekozen te werken met een basisprijs en een x-aantal opties. De basisprijs is het tv meubel op basis van de kleinste afmeting en blank, onbehandeld staal en blank, onbehandeld eikenhout.

Hierna kunt u tussen de opties kiezen voor verschillende afmetingen, verschillende behandelingen van het staal en verschillende behandelingen op het eikenhout. Bij deze opties worden uiteraard de kosten per stap vermeld.

Afwijkende afmetingen voor dit tv meubel industrieel Benjamin.

Wilt u dit tv meubel graag in een afmeting die u hier niet kunt selecteren.
Geen probleem mail ons met de naam van het product, de afmetingen en uw gegevens en wij maken geheel vrijblijvend een offerte.

Let op! Een eikenhouten/stalen tv meubel is niet demontabel.

Dit tv-meubel is niet demontabel. Het staal is volledig gelast en het eikenhout verlijmd. Dit betekend dat u goed moet opmeten of het meubel ook bij u naar binnen past. Vergeet hierbij ook moeilijke draaien, deurposten of een lift ( en de liftdeuren ) niet na te meten!
Kiest u voor afhalen? Check dan voor afhalen ook even de afmetingen van het vervoersmiddel!

Extra informatie

Hoogte

50cm

Diepte

40cm, 50cm, 60cm

Lengte

150cm, 160cm, 170cm, 180cm, 190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Houtsoort

Rustiek eikenhout +/- 25mm dik

Behandelen hout

Niet behandelen, ultra matte transparante coating op het eikenhout

Staal

koker 40x40mm

Behandelen staal

Niet behandelen, transparant spuiten, transparante poedercoating, zwarte poedercoating, matzwarte poedercoating, antraciet poedercoating, witte poedercoating,

Deuren

Greeploos – keuze voor soft-close

Demontabel

Niet demontabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industrieel tv meubel Benjamin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *