Tv-meubel eikenhout en staal Mark

Vanaf 987,50levertijd 1-5 weken

Tv-meubel eikenhout en staal Mark kun je in vele afmetingen online samenstellen. Dit eikenhouten tv-meubel heeft een open vak over de gehele breedte met hieronder handige lades met stalen handgrepen. Verder heeft dit meubel een duidelijk aanwezig stalen frame wat zorgt voor een stoer, industrieel karakter.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

ladegeleiders

coating stalen onderstel

Productprijs: 987,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Tv-meubel eikenhout en staal Mark is een stoer industrieel tv meubel met lades.

Dit eikenhouten tv-meubel heeft een open vak over de gehele breedte met hieronder handige lades met stalen handgrepen. Verder heeft dit meubel een duidelijk aanwezig stalen frame wat zorgt voor een stoer, industrieel karakter.

Afmeting voor tv-meubel eikenhout en staal Mark

Dit tv-meubel heeft een totale hoogte van 50cm.
De lengte kun je zelf bepalen door middel van en handig keuze menu, evenals de diepte.

Het stalen frame van tv-meubel eikenhout en staal Mark

Het metalen frame voor dit eikenhouten meubel heeft een kokermaat van 25x25mm. Waardoor het een mooi balans heeft tussen modern en industrieel zonder dat het te robuust wordt. Het stalen frame op de foto is voorzien van een mat-zwarte poedercoating maar ook dit kun je zelf bepalen in het keuze menu van dit tv-meubel.

Behandelen van het stalen frame voor dit tv-meubel

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal. Het staal van dit tv-meubel eikenhout en staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar. En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal extern professioneel gepoedercoat.

De afmetingen van het tv-meubel op de foto

Tv-meubel eikenhout en staal Mark op de foto is 200 cm lang x 40 cm diep en heeft de standaard hoogte van 50 cm.
Het stalen frame op de foto is voorzien van een mat-zwarte poedercoating.

Montage tv-meubel eikenhout en staal Mark

Dit tv-meubel eikenhout en staal word compleet gemonteerd geleverd (en is niet demontabel). Wilt u dit product komen afhalen is het dus verstandig om te controleren of dit in uw auto / busje gaat passen. En ook voor bezorging is het handig dat u even controleert of het meubel in zijn geheel naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tv-meubel eikenhout en staal Mark” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…