Tv meubel eikenhout en staal Roxx

Vanaf668,50levertijd 2-6 weken

Dit tv meubel eikenhout en staal Roxx bied handige opbergruimte door de lades. En heeft hieronder genoeg opbergruimte voor de benodigde apparatuur. Hieronder stelt u dit tv meubel naar uw eigen wensen en afmetingen samen.

Afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating stalen frame

ladegeleiders

Productprijs: 668,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 556788900 Categorieën: ,

Beschrijving

Dit tv meubel eikenhout en staal Roxx is gemaakt van rustiek eikenhout en stalen koker 25 x 25 mm.

Bij dit tv meubel hebben we gekozen om met mooie materialen te werken zoals staal en rustiek eikenhout. Maar bij dit tv-meubel vonden we het ook belangrijk dat het tv-meubel niet al te robuust zou worden. Wij vinden dat dit met het tv meubel eikenhout en staal Roxx goed is gelukt.

Bij het tv meubel op de foto is het staal transparant gespoten en is het eikenhout niet behandeld.

Indeling en afmetingen

Bij dit tv meubel eikenhout en staal Roxx hebben wij gekozen om het frame te maken van stalen koker 25 x 25 mm. Het tv meubel wordt ingelegd met rustiek eikenhouten planken van 25 mm dik. Ook de handgrepen zijn hier van rustiek eikenhout gemaakt.

Tussen de afmetingen kiest u bij dit tv meubel zelf de lengte en de diepte.
De hoogte van dit tv meubel is standaard 60 cm hoog.
De lades van dit tv meubel zijn standaard 15 cm hoog.

Het tv meubel op de foto is 160 cm lang x 60 cm hoog en 50 cm diep.

Coating

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor een transparante coating. Standaard wordt dit tv meubel rustiek eikenhout en staal Roxx onbehandeld geleverd. Dit houd in dat het tv meubel nog gevoelig is voor vlekjes. Met onze matte waterafstotende coating wordt het meubel hiertegen beschermt.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder dit tv meubel. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit tv meubel eikenhout en staal Roxx wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u dit tv meubel wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tv meubel eikenhout en staal Roxx” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…