Dressoir industrieel Roosendaal

(1 klantbeoordeling)

Vanaf 1.550,00Levertijd 2 - 5 weken

In dit unieke ontwerp dressoir industrieel Roosendaal heeft u ruimte om al uw spullen op te bergen. Hieronder stelt u dit industriele dressoir naar eigen wens samen.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

Behandeling staal *

ladegeleiders *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 385794385 Categorie:

Beschrijving

Dressoir industrieel Roosendaal.

Dit industriele dressoir van rustiek eikenhout en staal bied veel handige opbergruimte. De dressoir kast heeft 3 lades waarin u spullen kunt opbergen. Achter de twee deurtjes heeft u 1 legplank zodat er ruime vakken overblijven.

Indeling dressoir industrieel Roosendaal.

Om het industriele dressoir compleet te maken hebben we gekozen voor handgemaakte stalen handgrepen. Deze handgrepen worden gemaakt van koker 20x20mm. Het stalen frame voor dit industriele dressoir is gemaakt van koker 100 x 50 mm en is ingelegd met +/- 25 mm dik rustiek eikenhout.

Afmeting dressoir industrieel Roosendaal.

Dit industriele dressoir rustiek eikenhout en staal Roosendaal is standaard 90 cm hoog.
De lengte en diepte kunt u zelf kiezen tussen de opties.

De industriele dressoir kast op de foto is 200 cm lang x 50 cm diep en heeft een standaard hoogte van 90 cm.

Eigen productie voor industriële dressoirs.

De kans is groot dat u dit leest omdat u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw meubel / nieuwe meubels. Een meubel uit onze eigen productie kunt u vrijwel altijd naar eigen maten / afwerkingen samenstellen. Dit is ook het geval bij ons dressoir industrieel Roosendaal.

Zowel het lassen van het stalen frame als het inleggen met hout hiervan gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij deze kast dan ook in vele afmetingen en afwerkingen aanbieden. Natuurlijk heeft u hierdoor wel te maken met een levertijd, de huidige levertijden worden bij ieder product vermeld.

Samenstellen van industriële dressoirs, hoe werkt dit?

Wij denken dat het prettig is om keuze te hebben. Daarom hebben wij bij onze producten gekozen te werken met een basisprijs en een x-aantal opties.

De basisprijs is de kast op basis van de kleinste afmeting en blank, onbehandeld staal en blank, onbehandeld eikenhout.
Hierna kunt u tussen de opties kiezen voor verschillende afmetingen, verschillende behandelingen van het staal en verschillende behandelingen op het eikenhout. Bij deze opties worden uiteraard de kosten per stap vermeld.

Extra informatie voor dressoir industrieel Roosendaal.

Wij hebben een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen! Maar zijn er na het lezen van deze pagina(s) toch nog vragen stel ze gerust. Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden.

Afwijkende maten voor dressoir industrieel Roosendaal.

Wilt u deze industriële dressoir graag in een afmeting die u hier niet kunt selecteren.
Geen probleem mail ons met de naam van het product, de afmetingen en uw gegevens en wij maken geheel vrijblijvend een offerte.

Dressoir industrieel Roosendaal is niet demontabel.

Onze stalen dressoirs zijn niet demontabel, ze zijn volledig gelast, dit betekend dat u goed moet opmeten of de kast ook bij u naar binnen past. Vergeet hierbij ook moeilijke draaien, deurposten of een lift niet na te meten!

1 beoordeling voor Dressoir industrieel Roosendaal

  1. blank

    Anna Kristensen

    Dit dressoir is gemaakt van licht rustiek eikenhout. De poten zijn gemaakt van industrieel zwart staal. De grepen op de kast zijn van het zelfde staal gemaakt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *