Dressoir industrieel Roosendaal

(1 klantbeoordeling)

Vanaf1.550,00Levertijd 2-6 weken

Dressoir industrieel Roosendaal bestel je online in vele afmetingen. Dit eikenhouten dressoir heeft stoere stalen details en bied veel opbergruimte. Een prachtige toevoeging voor je woon- of eetkamer. Berg al je spullen op uit het zicht. Praktisch, sfeervol en opgeruimd.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

Behandeling staal

ladegeleiders

Productprijs: 1.550,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095426020057 Artikelnummer: 385794385 Categorie:

Beschrijving

Dressoir industrieel Roosendaal.

Dressoir industrieel Roosendaal bestel je online in vele afmetingen. Dit eikenhouten dressoir heeft stoere stalen details en bied veel opbergruimte. Een prachtige toevoeging voor je woon- of eetkamer. Berg al je spullen op uit het zicht. Praktisch, sfeervol en opgeruimd.

Indeling dressoir industrieel Roosendaal.

  • Standaard 3 lades
  • 1 legplank achter de deurtjes (dus 2 ruime vakken).
  • Handgemaakte stalen handgrepen van koker 20x20mm.
    Op dezelfde manier behandeld als je stalen frame.
  • Stalen frame links/rechts van koker 100x50mm.
  • Rustiek eikenhout, massief +/-22mm dik.

Dressoir industrieel Roosendaal in vele afmetingen.

Deze dressoirs hebben een vaste hoogte van 90cm.
De lengte en diepte daarentegen bepaal je zelf in de keuze opties.

Dressoir industrieel Roosendaal op de foto.

Op de foto zie je ons dressoir in de afmeting: 200 cm lang x 50cm diep. Uiteraard met de vaste hoogte van 90cm.
Het stalen frame is transparant gespoten evenals de handgrepen. De buitenzijde van het eikenhout is voorzien van beschermende coating.

Maatwerk dressoirs.

De kans is groot dat u dit leest omdat u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw meubel / nieuwe meubels. Een meubel uit onze eigen productie kunt u vrijwel altijd naar eigen maten / afwerkingen samenstellen. Dit is ook het geval bij ons dressoir industrieel Roosendaal.

Zowel het lassen van het stalen frame als het inleggen met hout hiervan gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij deze kast dan ook in vele afmetingen en afwerkingen aanbieden. Natuurlijk heeft u hierdoor wel te maken met een levertijd, de huidige levertijden worden bij ieder product vermeld.

Jouw nieuwe dressoir industriele op maat samenstellen.

Wij vinden het prettig om je de keuze te geven. Ieder huis is verschillend en iedere inrichting vraagt om een andere maatvoering. Daarom hebben wij bij een groot deel van onze meubelen gekozen om diverse maten aan te bieden. Hiervoor werken we met een basisprijs en een x-aantal opties met meerprijs. Na het samenstellen weet je dan direct de totaalprijs en hoe deze prijs is opgebouwd.

De basisprijs is de kast op basis van de kleinste afmeting en blank, onbehandeld staal en blank, onbehandeld eikenhout.
Hierna kunt u tussen de opties kiezen voor verschillende afmetingen, verschillende behandelingen van het staal en verschillende behandelingen op het eikenhout. Bij deze opties worden uiteraard de kosten per stap vermeld.

Afwijkende maten voor dressoir industrieel Roosendaal.

Zoek je dit industriële dressoir in een maat die je hier niet kunt selecteren.
Geen probleem mail ons met de naam van het product, de afmetingen en uw gegevens en wij mailen je geheel vrijblijvend een offerte terug.

Deze dressoirs zijn niet demontabel.

Dit dressoir wordt compleet gemonteerd geleverd en is niet demontabel. Dit betekend dat het belangrijk is om even op te meten of het meubel met de buitenafmetingen bij u naar binnen past. Vergeet hierbij geen moeilijke draaien, deurposten of een lift na te meten.

1 beoordeling voor Dressoir industrieel Roosendaal

  1. Anna Kristensen

    Dit dressoir is gemaakt van licht rustiek eikenhout. De poten zijn gemaakt van industrieel zwart staal. De grepen op de kast zijn van het zelfde staal gemaakt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *