Dressoir industrieel Rotterdam

Vanaf 1.720,00Levertijd 3-8 weken

Dressoir industrieel Rotterdam biedt veel opbergruimte. Het dressoir krijgt een luxe, stoere uitstraling door de combinatie van eikenhout en staal. Let op het voorbeeld dressoir staat in de eiken olie waardoor hij een stuk donkerder is van kleur. Hieronder stel je dit industriële dressoir naar eigen wens samen.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

Behandeling staal *

ladegeleiders *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 873548934 Categorie:

Beschrijving

Dressoir industrieel Rotterdam.

Dit industriele dressoir van rustiek eikenhout en staal heeft veel handige opbergruimte. Zo heeft u 3 lades waarin u spullen kunt opbergen. Bovendien heeft u achter de deurtjes 1 legplank. Zo blijven er mooie grote vakken over.

Dressoir industrieel Rotterdam met stalen details.

Om het totaalplaatje voor dit industriele dressoir compleet te maken hebben we gekozen voor handgemaakte stalen handgrepen. Deze stalen handgrepen worden gemaakt van koker 20x20mm. Het stalen frame voor het industriële dressoir wordt gemaakt van koker 100x50mm. Daarna wordt het ingelegd met +/- 25 mm dik rustiek eikenhout.

Afmeting voor dressoir industrieel Rotterdam.

Dit industriele dressoir van rustiek eikenhout en staal is standaard 90 cm hoog.
De lengte en diepte bepaald u zelf tussen de opties van dit dressoir industrieel.

Het dressoir op de foto is 200cm lang en 50cm diep. Het heeft verder de standaard hoogte van 90cm.

Eigen productie voor dressoir industrieel Rotterdam.

De kans is groot dat u dit leest omdat u zich aan het oriënteren bent voor een nieuw meubel / nieuwe meubels. Een meubel uit onze eigen productie kunt u vrijwel altijd naar eigen maten / afwerkingen samenstellen. Dit is ook het geval bij ons dressoir industrieel Rotterdam.

Zowel het lassen van het stalen frame als het inleggen met hout hiervan gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij deze kast dan ook in vele afmetingen en afwerkingen aanbieden. Natuurlijk heeft u hierdoor wel te maken met een levertijd, de huidige levertijden worden bij ieder product vermeld.

Samenstellen van industrieel dressoir Rotterdam.

Wij denken dat het prettig is om keuze te hebben. Daarom hebben wij bij onze producten gekozen te werken met een basisprijs en een x-aantal opties.

De basisprijs is de kast op basis van de kleinste afmeting en blank, onbehandeld staal en blank, onbehandeld eikenhout.
Hierna kunt u tussen de opties kiezen voor verschillende afmetingen, verschillende behandelingen van het staal en verschillende behandelingen op het eikenhout. Bij deze opties worden uiteraard de kosten per stap vermeld.

Extra informatie voor industriele dressoirs.

Wij hebben een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen! Maar zijn er na het lezen van deze pagina(s) toch nog vragen stel ze gerust. Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden.

Afwijkende maten voor dressoir industrieel Rotterdam.

Wilt u deze industriële dressoir kast graag in een afmeting die u hier niet kunt selecteren.
Geen probleem mail ons met de naam van het product, de afmetingen en uw gegevens en wij maken geheel vrijblijvend een offerte.

Een industrieel dressoir is niet demontabel.

Onze stalen dressoirs zijn niet demontabel, ze zijn volledig gelast, dit betekend dat u goed moet opmeten of de kast ook bij u naar binnen past. Vergeet hierbij ook moeilijke draaien, deurposten of een lift niet na te meten!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dressoir industrieel Rotterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *