Speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout

Heb je een gekke hoek, een balk of leiding in je woning? Laat je dan niet beperken, ook hiervoor hebben wij een oplossing! Kijk bijvoorbeeld naar deze leuke speeltafel, deze is in de hoek schuin afgewerkt zodat deze voor de houten balk valt.

Indeling speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout

Aan deze speeltafel van old-look steigerhout kan je kleintje de mooiste tekeningen maken. In de lade onder het blad kan je de kleurboeken en tekeningen makkelijk opbergen en kan je kindje er eenvoudig zelf bij. De achterwand van het meubel is voorzien van een krijtbord, ook hierop kunnen de leukste creaties gemaakt worden. Door de plankjes in de hoek en bovenop het meubel kun je deze speeltafel gezellig aankleden.

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben met jonge kinderen

Een bak met kleurtjes, speelgoed auto’s, poppen, spelletjes, noem het maar op. Voor je het weet is er een heleboel speelgoed is huis. Dit meubel heeft door de vele kastje genoeg opbergruimte om dit alles in te doen. Zo houd je het gemakkelijk netjes en oogt de speelhoek rustig. Door de planken op de achterwand en de afwerkplank bovenop kun je het meubel gezellig aankleden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk speeltafels?

Op zoek naar een speeltafel maar zit de goede keuze er voor jou niet tussen op de website? Informeer dan zeker even naar de mogelijkheden. Omdat alle speelmeubels in eigen werkplaats gemaakt worden zijn deze eindeloos. Samen stellen we jouw perfecte speeltafel samen.

speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout
Speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout
speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout met grey wash blad
Speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout
speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout details
Speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout
speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout met opbergruimte
Speeltafel hoek 2-6 jaar van steigerhout

Vergelijkbare berichten