Welk figuur kies jij in het kindermeubel?

Bij veel speelkeukens en speelmeubelen is er de mogelijkheid om een figuur te kiezen. Dit is een uitgezaagd figuurtje om nog meer sfeer en persoonlijkheid toe te voegen aan het meubel. Hierin heb je de keuze voor: geen figuur, een hartje, sterretje, vogeltje, ruit en X-je. Hier laten we de verschillen tussen de figuren zien om makkelijk een keuze te kunnen maken, of niet natuurlijk, ze zijn allemaal erg leuk! 😊❤️

Hieronder zie je het figuur ster in de buiten speelkeuken

Dit is een veelgekozen figuur voor gezinnen met jongens en meiden. Beide vinden dit namelijk vaak een leuke vorm en het past goed in een moderne of stoere sfeer.

speelkeukentje_buiten_2_old-look-steigerhout_details
Welk figuur kies jij in het kindermeubel?

Bekijk hier het hartjes figuur in de speelkeuken

We hoeven het figuur hart natuurlijk niet uit te leggen, de meeste kindjes leren deze al snel tekenen. Maar je hebt harten in verschillende soorten. In de kindermeubelen verwerken wij het hartje zoals je hieronder kunt terugzien.

Steigerhouten speelkeuken 14 met sierlijke details
Welk figuur kies jij in het kindermeubel?

Een schattig vogelfiguur in de speelkeuken

Deze schattige vogeltjes kijken elkaar natuurlijk aan. Dit is absoluut een figuur die heel smaakgevoelig is. Maar zoek jij iets voor een sfeervol, lief interieur dan zou ik deze aanbevelen.

Steigerhouten speelkeuken voor kinderen met vogel figuurtjes in de deuren
Welk figuur kies jij in het kindermeubel?

Een X vorm in de deurtjes van de speelkeukens en speelmeubelen

Dit is echt een hele stoere toevoeging voor speelkeukens en speelmeubelen. Geschikt voor stoere jongens en meiden en een industrieel of moderne inrichting.

Steigerhouten buitenspeelkeuken 3
Welk figuur kies jij in het kindermeubel?

Een ruitvorm in de deuren van de kindermeubelen

Dit is een hele neutrale vorm die vaak gekozen wordt voor het kinderdagverblijf of basisschool. Maar die natuurlijk in huis ook erg leuk kan zijn.

speelkeuken 13 old-look steigerhout groot
Welk figuur kies jij in het kindermeubel?

Vergelijkbare berichten