Speelkeuken buiten 2

Vanaf 335,00Levertijd 1 - 4 weken

Speelkeuken buiten 2 is een stoere kinderkeuken voor in de tuin of onder de overkapping. Het modderkeukentje is 120 cm breed en 100 cm hoog. Met kookpitten en uitneembaar wasteiltje zorgt dit gegarandeerd voor uren speelplezier!

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: st-bspk-2 Categorie:

Beschrijving

Speelkeuken buiten 2

Speelkeuken buiten 2 wordt gemaakt van steigerhout. Deze speelkeuken voor de tuin is perfect te gebruiken als stoere water speeltafel doordat je de teil kan vullen met water. Maar natuurlijk ook met zand voor een zandtafel. Bovendien is deze steigerhouten kinderkeuken voor buiten uitgerust met:

  • 4 ronde pitten en een ovendeur (plexiglas of krijtbord).
  • houten knopjes (vast) en 3 haakjes.
  • stangetje aan de zijkant en uitneembare wasteil.
  • De overige, losse accessoires zijn niet inbegrepen.

Afmetingen speelkeuken buiten 2 van steigerhout.

Deze steigerhouten buiten speelkeuken is 120 cm breed x 42 cm diep en 100 cm hoog. De werkblad hoogte voor deze speelkeuken voor buiten kunt u zelf bepalen tussen de opties.

De steigerhouten kinderkeuken voor buiten op de foto

De steigerhouten buiten kinderkeuken op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Meer informatie over de speelkeukens.

Wat leuk dat u eraan denkt om een steigerhouten buitenspeelkeuken voor uw kleintje(s) door ons te laten maken. De kans is groot dat u al heeft gezien dat er veel verschillende modellen zijn en dat deze kinderkeukens ook allemaal weer te personaliseren zijn in de opties. Dat roept natuurlijk vragen op. Want wat is nu het grote verschil tussen de houtsoorten en hoe zien de kleuren eruit.

Natuurlijk vinden we het leuk als u langskomt zodat wij dit rustig met u kunnen doornemen. Maar we begrijpen ook dat u een drukke agenda heeft of dat het misschien wel ver rijden is! Daarom hebben we een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen!

Speelkeuken buiten 2 compleet gemonteerd.

De steigerhouten speelkeuken voor buiten wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus een kwestie van het buitenspeelkeukentje op zijn plaats zetten en het speelplezier kan beginnen! Bovendien wordt alles uiteraard netjes geschuurd geleverd, de kans op een eventuele splinter is dan ook minimaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speelkeuken buiten 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.