Steigerhouten stapelbed Lucas in het wit

Steigerhouten stapelbed Lucas kun je natuurlijk op vele manieren samenstellen bij ons op de site. Zo kun je kiezen uit diverse kleurbehandelingen en diverse soorten steigerhout. En ook voor de lade onder het bed heb je meerdere keuzes. Bovendien kun je hem bij jouw thuis laten monteren zodat je er helemaal niet meer naar om hoeft te kijken.

Hier zie je steigerhouten stapelbed Lucas met dekkend witte kleurbehandeling

De witte kleur van dit steigerhouten stapelbed maakt dat het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen. Het vormt een mooie, tijdloze basis waarop andere elementen kunnen worden afgestemd. Zo kun je de rest van de kinderkamer eenvoudig personaliseren naar jouw smaak en natuurlijk naar die van jouw kindje.

Stapelbed lucas met dekkend witte kleurbehandeling
Steigerhouten stapelbed Lucas in het wit

Waarom kiezen voor een steigerhouten stapelbed?

Een steigerhouten stapelbed kan een prachtige toevoeging zijn aan de kinderkamer. Het heeft niet alleen een unieke uitstraling maar biedt ook diverse voordelen ten op zichtte van andere soorten bedden.

Allereerst is steigerhout een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Het is staat bekend op zijn robuuste karakter en kan tegen een stootje, wat ideaal is voor kinderen die nog wel eens wild kunnen spelen.

Ook wat betreft functionaliteit is een steigerhouten stapelbed een slimme keuze. Het bespaart namelijk ruimte wanneer er meerdere kinderen op 1 kamer slapen, maar ook wanneer je regelmatig logees over de vloer hebt. Door de stapelbedconstructie kun je twee slaapplekken op dezelfde vloeroppervlakte als één bed creëren. Dit is ideaal voor kleinere kamers waar iedere centimeter telt.

Bovendien kun je ook nog kiezen om de lade onder het bed uit te laten voor als matraslade. Dan kun je nog een extra slaapplek creëren voor een logee. Bij het stapelbed op de foto is hier niet voor gekozen, hier bevinden zich 2 speelgoedlades onder het onderste bed.

Stapelbed lucas met dekkend witte kleurbehandeling en speelgoedlades
Steigerhouten stapelbed Lucas in het wit

Vergelijkbare berichten