Maatwerk speelmeubel met bureau

De foto’s van dit maatwerk speelmeubel met bureau vonden wij laatst terug en vonden wij toch te leuk om niet te laten zien. Deze is een aantal jaar geleden op maat ontwikkeld voor een klant die veel vanuit huis werkt. Op deze manier kon hij heerlijk werken terwijl zijn kindje aan het spelen was.

De indeling van dit maatwerk speelmeubel met bureau

In dit speelmeubel hebben wij alle elementen terug laten komen die je kindje maar kan wensen. Een bureau met kleine lade, een spoelbak met kraantje en luxe kookpitten met ovendeur en ophangstang met s-haakjes. En zie je die kleine deurtjes bovenin, die kunnen toch prima door voor mini magnetronnetjes.

Bovendien biedt dit speelmeubel veel opbergruimte, wat je met jonge kinderen nooit teveel kunt hebben. De ovendeur is voorzien van plexiglas en op de achterwand vindt je in plaats van een krijtbord een whiteboard wat meerdere voordelen heeft. Hierop kun je namelijk meerdere magneten kwijt en ook spelen met van die leuke letters en cijfer magneetsets. Daarnaast kan een kindje natuurlijk ook aan de slag met whiteboard marker, let hierbij wel een beetje op het meubel. šŸ˜‰

Aan dit speelmeubel zit een bureaublad bevestigd waaraan je heerlijk plaats kan nemen op je bureaustoel. Gezellig kijkend naar je spelende kindje kun je zo best een uurtje wat werk doen vanuit huis denk ik zomaar.

maatwerk speelmeubel met bureau voor in de woonkamer
Maatwerk speelmeubel met bureau
maatwerk speelmeubel met bureau voor in de woonkamer - sfeerfoto details
Maatwerk speelmeubel met bureau
sfeerfoto speelmeubel met bureau in de woonkamer
Maatwerk speelmeubel met bureau
detail - maatwerk speelmeubel met bureau voor in de woonkamer
Maatwerk speelmeubel met bureau
maatwerk speelmeubel met bureau voor in de woonkamer - detail sfeerfoto
Maatwerk speelmeubel met bureau
maatwerk speelmeubel met bureau voor in de woonkamer - sfeerfoto
Maatwerk speelmeubel met bureau

Vergelijkbare berichten