Stapelbed Lucas

Vanaf 615,00

Stapelbed Lucas van steigerhout met extra logeerlade of speelgoedlade.

Stapelbed Lucas van steigerhout is prachtig en praktisch. Slapen uw kinderen graag samen op de kamer. Dan zou ik zeker eens naar dit steigerhouten bed kijken. Een prachtig stapelbed van steigerhout, stevig en stoer. Een leuk jongensbed maar ook als meisjebed. Stel hem hieronder naar eigen wens samen.

♥ Een prachtig stapelbed van steigerhout met eventueel een matraslade voor een 3e slaapplaats.
♥ In nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout.
♥ Kies uit meerdere kleurbehandelingen.
♥ Inclusief lattenbodems.

houtsoort *

kleurbehandeling *

lade onder het bed *

montage *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 2690 Categorie:

Beschrijving

Stapelbed Lucas van steigerhout is een stevige, stoere 2 persoons hoogslaper.

Stapelbed Lucas voor de kinderkamer is perfect als jullie kindjes een kamer delen. Maar natuurlijk ook als er regelmatig een vriendje/vriendinnetje komt logeren. Maar natuurlijk is dit bed ook erg leuk voor in een B&B of logeerkamer. En door te kiezen voor een matraslade leent dit stapelbed zich zelfs als stapelbed 3 persoons. Dat worden gezellige logeerpartijtjes! ?

Stapelbed Lucas wordt geleverd inclusief lattenbodems, maar exclusief matrassen.

Meer informatie over stapelbed Lucas van steigerhout.

 • Keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
 • Keuze uit diverse kleurbehandelingen.
 • Standaard geleverd als simpel bouwpakket uit meerdere delen.
  Montage kan ook gekozen worden icm bezorging.
 • Inclusief lattenbodem exclusief matras.
 • Geschikt voor een matras van 90x200cm.
 • Met keuze voor een speelgoedlade of logeerlade.

Afmetingen voor steigerhouten stapelbed Lucas.

Hoogte t/m 1e matras +/- 40 cm op basis van een matras van 17 cm dik.
Hoogte t/m 2e matras +/- 140 cm op basis van een matras van 17 cm dik.
Totaal hoogte 160 cm
Totale breedte 103 cm
Totale lengte 213 cm
LET OP! In de matraslade van het bed past een matras van 190×90 cm

Geschikt voor 2x een matras van 200 x 90 cm.

Meer over de soorten steigerhout voor stapelbed Lucas.

Zoals hierboven omschreven kunt u bij dit eenpersoonsbed kiezen voor diverse soorten steigerhout.
Nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Vaak krijgen wij de vraag wat is het grote verschil.
Bovenal de kleur en uitstraling, nieuw steigerhout is licht/gelig van kleur, old-look steigerhout is bruingrijs en gebruikt steigerhout is echt gebruikt op de bouw. Meer over de specificaties en voorbeeldfoto’s vindt u hier.

Behandelen van het steigerhouten stapelbed Lucas.

Natuurlijk kan het dat u liever kiest voor een kleurtje op de steigerhouten kinderbed. Dit kunt u tussen de opties aangeven dan wordt dit al voor u gedaan. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen, dit is vaak toch wat voordeliger voor de portemonnee. Eventueel kunt u bij ons de verf producten ook los bestellen. Meer over het behandelen van het steigerhout vindt u op de pagina over steigerhout.

Steigerhouten stapelbed Lucas op de foto.

Het bed op de foto heeft de standaard maten.
Het steigerhouten stapelbed op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Het zelf samenstellen concept bedden van Barts meubelen.

Doordat wij alles op bestelling maken zijn onze steigerhouten bedden voor kinderen grotendeels te personaliseren. Zo kiest u zelf het soort steigerhout, de kleur (bijv. wit, grijs of zelfs roze) en eventueel andere opties zoals figuurtjes of een extra krukje / nachtkastje of uitvalrek.

Meer informatie over een kinderbed gemaakt door Barts meubelen.

Wat leuk dat u eraan denkt om een steigerhouten bed voor uw kleintje(s) door ons te laten maken. De kans is groot dat u al veel verschillende modellen heeft gezien en een duidelijk beeld heeft van wat u wilt. Nu kan het natuurlijk dat wij dit model precies zo kunnen leveren. Het kan ook dat u hem bij ons niet binnen het (online) assortiment kunt vinden. Dit betekend natuurlijk niet dat wij dit niet kunnen maken. Maatwerk kunt u bij ons altijd aanvragen.

Natuurlijk vinden we het leuk als u dan langskomt zodat wij dit rustig met u kunnen doornemen. Maar we begrijpen ook dat u een drukke agenda heeft of dat het misschien wel ver rijden is! Daarom hebben we een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen!

Handgemaakte kinderbedden met zorg en aandacht.

In onze werkplaats worden alle steigerhouten bedden met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het bed in elkaar gezet en wordt deze nogmaals een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Montage voor stapelbed Lucas van steigerhout.

Een steigerhouten bed wordt natuurlijk in delen gemaakt. Het is geen planken pakket maar montage vraagt wel om een klein beetje inzicht.
Is dit niet voor u weggelegd, kies dan montage en bezorgen dan wordt dit voor u geregeld door onze chauffeur.
Gaat u voor zelf monteren, dan worden de delen incl. schroeven ed. meegeleverd, wij hebben hiervoor geen werktekening maar leggen het uiteraard graag uit! 

Beoordelingen

 1. blank

  Laura

  Wij hebben dit bed dik anderhalf jaar geleden gekocht en zijn er hartstikke blij mee. Het is een mooi, superstevig bed dat goed in elkaar zit. Het monteren ging makkelijk. Wij gebruiken de lade als 3e slaapplek. Onze dochter slaapt er nu nog alleen in, maar als de jongste wat groter is zullen er 2 kinderen in slapen. Als we logés hebben, slapen er 6 kinderen in dit stapelbed (2 in elk bed). Bij een logeerpartij hang ik soms dekens rond het bovenste bed, zodat ze een spannende donkere tent hebben. Ik heb een lichtjessnoer onder het stapelbed gehangen, ziet er superleuk uit.
  Ook fijn: doordat het bed zo lekker stevig is, gaat het opmaken van het bovenste bed heel makkelijk. Een volwassene kan er makkelijk op klimmen, dat vind ik bij veel stapelbedden geen goed idee. Super aankoop!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *