Steigerhouten kinderkraam 2

Vanaf 445,00

Nog groter – nog uitdagender – en dus ook – nog leuker, dat is deze steigerhouten kinderkraam 2. Een stoer en stevig model die perfect past in de speelkamer. Maar ook een aanrader voor op school, het kinderdagverblijf en bij de gastouder.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

coating blad *

montage *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorie:

Beschrijving

Deze steigerhouten kinderkraam 2 is perfect voor de kleine verkopers onder ons.

In deze steigerhouten kinderkraam kunnen de kleine verkopers onder ons helemaal los gaan! Voor in de kinderkraam is er voldoende ruimte om hun verkoop artikelen uit te stallen terwijl hun achter de toonbank klaar staan om af te rekenen. Ook aan de achterkant is er nog opbergruimte en natuurlijk mag hier een krijtbord niet ontbreken.

Afmetingen

Deze kinderkraam wordt in tegenstelling tot onze andere modellen standaard geleverd met een rand op het dak zoals op de foto.
Deze steigerhouten kinderkraam is 150 cm breed x 110 cm diep en 160 cm hoog.
De hoogte voor het werkblad aan de voor en achterkant kiest u tussen de opties.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze voor nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout.
Meer informatie over de verschillende soorten steigerhout, voorbeelden en hun eigenschappen vindt u hier.

De steigerhouten kinderkaam zoals op de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Ook heeft u tussen de opties de keuze voor een kleurbehandeling. Voorbeelden van de verschillende kleurbehandeling vindt u hier.
Steigerhouten kinderkraam 2 op de foto heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle meubels met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer nagelopen. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Deze steigerhouten kinderkraam bestaat uit meerdere delen als hij wordt geleverd. Tussen de opties kunt kiezen om deze ter plaatse bij u thuis te laten monteren. Dit is uiteraard alleen mogelijk in combinatie met bezorging.