Steigerhouten kinderkraam XL

Vanaf335,00Levertijd 2-6 weken

Deze steigerhouten kinderkraam XL is een hogere versie van het speelgoedwinkeltje. Met een hoogte van maar liefst 160 cm kunnen de kinderen hier tot latere leeftijd heerlijk in spelen.

ontwerp

houtsoort

kleurbehandeling

werkbladhoogte

coating blad

montage

Productprijs: 335,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095423995921 Artikelnummer: 3564945 Categorieën: ,

Beschrijving

Steigerhouten kinderkraam XL voor kinderen

Niet alleen de allerkleinsten vinden het leuk om winkeltje te spelen. Daarom hebben we de steigerhouten kinderkraam nu ook ontwikkeld in een maatje hoger.

Indeling steigerhouten kinderkraam XL

Aan de achterkant van de speelgoedkraam is een ruim krijtbord waar de kinderen alle aanbiedingen van de dag op kunnen schrijven. Aan 1 zijkant vindt u een klein plankje zodat de kinderkraam echt afgesloten is. Dit gedeelte wordt los geleverd, u hoeft dus tijdens de montage pas te weten aan welke kant u de zijkant dicht wilt. En natuurlijk vindt u dan aan de voorkant het echte verkoopgedeelte. Onder de toonbank vindt u ruimte om alle  producten uit te stallen. De steigerhouten latjes die dienen als tussenschepjes, deze zijn los waardoor de kinderen zelf kunnen bepalen hoe ze deze ruimte indelen.

Afmetingen steigerhouten speelgoedwinkeltje

Deze steigerhouten kinderkraam XL is 110 cm breed, 100 cm diep en 160 cm hoog.
De diepte van de toonbank is 30 cm en aan de achterkant onder het krijtbord is ook nog een kast van 30 cm diep.

Het speelgoedwinkeltje op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage voor de kinderkraam

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt het meubel nog een laatste keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de allerlaatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Over de levering / afhalen van de steigerhouten kinderkraam

Deze steigerhouten kinderkraam XL wordt in 3 delen geleverd en bij een steigerhouten kinderkraam met dakje in 4 delen. Deze zijn gemakkelijk zelf te monteren maar tussen de opties vindt u ook de keuze om dit bij bezorging door onze chauffeur te laten monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kinderkraam XL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *