Houten speelwinkeltje

Vanaf345,00levertijd 2-6 weken

Dit houten winkeltje gemaakt van steigerhout combineert een speelkeuken en een speelgoedkraampje met elkaar voor het beste van beiden. Op het krijtbord schrijf je natuurlijk de aanbieding van de dag of de menu-kaart van jouw restaurant.

houtsoort

kleurbehandeling

werkbladhoogte

coating blad

montage

Productprijs: 345,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095451996969 Artikelnummer: 89746738 Categorie:

Beschrijving

Houten speelwinkeltje voor kinderen

Dit houten winkeltje gemaakt van steigerhout combineert een speelkeuken en een speelgoedkraampje met elkaar voor het beste van beiden. Op het krijtbord schrijf je natuurlijk de aanbieding van de dag of de menu-kaart van jouw restaurant.

Afmetingen houten speelwinkeltje

  • 110cm breed
  • 100cm diep
  • 130cm hoog
  • Keuze werkblad hoogte: 45cm, 50cm, 55cm, 60cm

Kenmerken houten speelwinkeltje

  • Stevig
  • Duurzaam
  • Tijdloos

De voordelen van een houten speelwinkeltje

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben een rijke fantasie. Door middel van het houten speelwinkeltje kunnen ze deze fantasie verder prikkelen. Ze kunnen doen of ze hun eigen winkel runnen, zoals een bakkerij, groentewinkel of snoepwinkeltje. Maar door de toevoeging van de kookplaat en wasbak kan het ook prima door voor het spelen van restaurant.

Meer over het hout van het houten speelwinkeltje

Dit speelgoed winkeltje wordt gemaakt van steigerhout. Hierbij heb je de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout. Meer over het hout en de kleurbehandelingen lees je hier.

Coating op het blad van het houten speelwinkeltje

Een coating op het blad vinden wij in bijna alle gevallen een goed idee. Onze coating is mat en praktisch onzichtbaar. Echter heeft het een groot voordeel. Het legt een afsluitend laagje op het blad. Hierdoor kunnen vlekjes door vloeistoffen niet zo makkelijk intrekken.

Kwaliteit en montage voor het houten speelwinkeltje

Dit steigerhouten speelgoed winkeltje wordt in eigen meubelmakerij gemaakt. Dit gebeurd uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze steigerplanken nadat ze op maat zijn gezaagd voor het eerst geschuurd.
Vervolgens wordt het speelgoedwinkeltje in elkaar gezet en nogmaals geschuurd. Eventueel wordt deze hierna voorzien van een kleurbehandeling. Nog een coating op het blad indien gewenst en de kinderkraam is klaar voor gebruik.

Leveren of afhalen van het speelgoedwinkeltje

Dit steigerhouten kinderwinkeltje wordt uit 3 delen geleverd. De voorzijde, achterzijde en het verbindingsplankje. Omdat deze onderdelen vrij groot zijn kan het verstandig zijn om bij afhalen vooraf even te meten of dit in de auto past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten speelwinkeltje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *