Speelgoedwinkeltje Barts

Vanaf275,00Levertijd 2-6 weken

Op zoek naar een fijn speelgoedwinkeltje voor jouw kleintje(s)? Onze speelgoedkraam is perfect voor peuters en kleuters. Tover het winkeltje om tot bakkerij of supermarkt en spelen maar!

houtsoort

kleurbehandeling

werkbladhoogte

coating blad

montage

Productprijs: 275,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095423975916 Artikelnummer: spgwk.bartje Categorie:

Beschrijving

Speelgoedwinkeltje Barts

Op zoek naar een fijn speelgoedwinkeltje voor jouw kleintje(s)? Onze speelgoedkraam is perfect voor peuters en kleuters. Tover het winkeltje om tot bakkerij of supermarkt en spelen maar!

Afmetingen speelgoed winkeltje Barts

  • 110 cm breed
  • 100 cm diep
  • 130  cm hoog

Voordelen speelgoedwinkeltje Barts

  • Stevig
  • Makkelijk te combineren
  • Verschillende werkblad hoogtes voor div. leeftijden

Meer over het hout van speelgoed winkeltje Barts

Dit speelgoed winkeltje wordt gemaakt van steigerhout. Hierbij heb je de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout. Meer over het hout en de kleurbehandelingen lees je hier.

Coating op het blad van speelgoedwinkeltje Barts

Een coating op het blad vinden wij in bijna alle gevallen een goed idee. Onze coating is mat en praktisch onzichtbaar. Echter heeft het een groot voordeel. Het legt een afsluitend laagje op het blad. Hierdoor kunnen vlekjes door vloeistoffen niet zo makkelijk intrekken.

Kwaliteit en montage speelgoedwinkeltje Barts

Dit steigerhouten speelgoed winkeltje wordt in eigen meubelmakerij gemaakt. Dit gebeurd uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze steigerplanken nadat ze op maat zijn gezaagd voor het eerst geschuurd.

Vervolgens wordt het speelgoedwinkeltje in elkaar gezet en nogmaals geschuurd. Eventueel wordt deze hierna voorzien van een kleurbehandeling. Nog een coating op het blad indien gewenst en de kinderkraam is klaar voor gebruik.

Leveren of afhalen van het speelgoedwinkeltje

Dit steigerhouten kinderwinkeltje wordt uit 3 delen geleverd. De voorzijde, achterzijde en het verbindingsplankje. Omdat deze onderdelen vrij groot zijn kan het verstandig zijn om bij afhalen vooraf even te meten of dit in de auto past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speelgoedwinkeltje Barts” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *