Steigerhouten kinderkraam

Vanaf275,00Levertijd 2-6 weken

Is dit niet schattig? Een marktkraampje voor de kleintjes!
Laat uw kindje zijn/haar eigen winkeltje beginnen en laat je meevoeren in hun geweldige fantasiewereld.

ontwerp

houtsoort

kleurbehandeling

werkbladhoogte

coating blad

montage

Productprijs: 275,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095454913901 Artikelnummer: 1375 Categorie:

Beschrijving

Steigerhouten kinderkraam voor kids

Hoe leuk is dat? Een eigen winkeltje voor de kleintjes. Dit meubel is perfect te combineren met ons houten keuken speelgoed.

Afmetingen steigerhouten kinderkraam

Deze kinderkraam is 110 cm breed x 100 cm diep en 130 cm hoog. De werkblad hoogte kan u zelf kiezen. De werkblad hoogte bij de kinderkraam op de foto is 55 cm.

Houtsoort en kleurbehandeling steigerhouten kinderkraam

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor verschillende houtsoorten en kleurbehandelingen. Op de foto zie je een speelmeubel van old-look steigerhout, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kleurbehandeling omdat u een andere kleur mooier in uw huis vindt staan.

Coating op het blad voor de speelgoedkraam?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelkeukens met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Bezorgen of afhalen van uw steigerhouten kinderkraam

Deze steigerhouten kinderkraam bestaat uit 3 of 4 losse delen. Dit zijn het dak, de balie voor, de achterwand en de strook aan de zijkant. Omdat deze drie onderdelen vrij groot zijn is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past. Deze drie onderdelen zijn makkelijk zelf te monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kinderkraam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *