Buitenkeuken kopen?

Denk jij eraan om een buiten keuken te kopen? Onze buitenkeukens zijn prachtig om te zien en bovendien ontzettend praktisch. Ze passen perfect in het ultieme buitenleven. Sterke keukens voor buiten. Heerlijk buiten gerechten bereiden voor het gezin of vrienden. Bovendien zijn er vele modellen zodat er altijd een barbecue meubel is die perfect aansluit bij jouw wensen.

Een greep uit ons assortiment voor de buitenkeuken.

  • Verrijdbare buitenkeukens
  • Eiken bbq keuken
  • Grill guru buitenkeuken
  • Maatwerk buitenkeukens, neem hiervoor contact met ons op.

Buitenkeuken voor diverse barbecues.

Combineer de buiten keuken met jouw ideale barbecue. In de afgelopen jaren hebben wij mooie samenwerkingen gehad. Voor barbecue winkels, de professionele gebruiker en particulieren. Hierdoor hebben wij barbecue tafels gemaakt voor vele modellen. Wij hebben dan ook al vele prachtige merken ingebouwd. Zo vindt je in ons aanbod:

Bovendien hebben we ook voor gas barbecues diverse buitenkeukens gemaakt. Van vrijwel al de bekende merken hebben wij de afmetingen.
Zo bouwen we de outdoor keuken volledig voor de maten van jouw bbq

Een buitenkeuken voor jouw barbecue bestellen.

Bij onze buitenkeukens heb je de mogelijkheid om aan te geven welke kamado / barbecue je ingebouwd wilt hebben. Wij hebben inmiddels een uitgebreid bestand verzameld met de diverse modellen. Zo hoef je niet zelf aan de slag met meten maar hebben wij aan het merk en type voldoende. Bespaart u weer tijd.

Deze kunt u mooi gebruiken om te gaan onderzoeken welke heerlijke recepten u gaat maken. Alleen bij de nieuwe/onbekendere merken kan het zijn dat we om meer specificaties zullen vragen.

Wij zullen ideale hoogte voor het plateau en de uitsparing van uw barbecue hanteren. Bovendien kun je ook nog kiezen voor fijne extra’s zoals een beschermende coating op het blad.

een buitenkeuken voor de bge
eikenhouten buitenkeuken met tegel voor de BGE
eiken buitenkeuken voor de big green egg
eikenhouten buitenkeuken met boomblad voor de BGE

Buitenkeuken met kamado.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor combinatie deals. Dit zijn buitenkeukens die worden geleverd met een kamado. De kamado wordt al voor je gemonteerd in de buitenkeuken op een tafelnest en door onze chauffeur bij jouw de tuin in gereden. Zo ben je direct klaar om te grillen.

Wij zijn official dealer van het merk Yakiniku Original Japanse Grill en van Grill Guru. Beide fijne merken met prachtige kamado’s die ingebouwd worden in onze buitenkeuken.

Bestel jouw ideale buitenkeuken met kamado hier >>

Inspiratie of advies nodig voor de buitenkeuken?

Ben jij nog een echte beginner als het gaat om barbecues en buitenkeukens?

Dan ga je een prachtige en natuurlijk heerlijke hobby ontdekken. Maar als je hiermee wilt gaan starten komt er veel op je af. Tenminste zo hebben wij dat ooit ervaren. Er zijn zoveel mogelijkheden.. en wat is nu echt nodig om te starten.

Dit is afhankelijk van je wensen en verwachtingen. We hebben hier veel informatie over geschreven maar helpen je ook graag met adviezen en uitleg. Zowel voor de keuken voor buiten als de barbecue. Dit kan op onze sfeervolle locatie in het dorpje Heerle. Dit plaatsje vindt je in het buitengebied van gemeente Roosendaal. Maar ook telefonisch of per mail helpen we je natuurlijk graag met al je vragen.

Grillen in de achtertuin met je nieuwe buitenkeuken.

Onze Bart, is gek op barbecueën. Al van jongs af aan staat hij bij ieder feestje rond de bbq. Het uitbreiden van ons buiten assortiment richting alles rondom het barbecueën was voor Bart dan ook een jongensdroom die uitkwam. Ondanks dat we al jarenlang aan het verdiepen zijn in barbecue tafels, de kamado en buiten koken zijn we in 2022 echt de complete barbecue beleving gaan aanbieden.

Inmiddels werken we met meerdere mooie merken rondom het grillen. Hierin vindt je kamados, gas barbecues en accessoires. Met natuurlijk als favoriet: ons grote assortiment outdoor keukens. Van diverse materialen en in vele afmetingen uit eigen werkplaats. Maar ook voor houtskool, rookhout en tafelbarbecues kun je bij ons terecht.

pizza's bereiden op de kamado in de buitenkeuken
Heerlijk: familie tijd combineren met koken
maatwerk voor een vaste buitenkeuken in de tuin of onder de overkapping
Maatwerk: Neem contact op voor advies
de stoerste combinaties voor jouw buitenkeuken
Profiteer altijd van de mooiste combinaties

Verrijdbare buitenkeukens.

Verrijdbare buitenkeukens zijn een geweldige keuze voor je bbq tafel. Je verplaatst je tuinkeuken makkelijk naar jouw ideale plek voor het moment. Ook kun je hem droog opbergen als je hier de gelegenheid voor hebt. Ideaal als je graag flexibel bent waar je in de tuin wilt gaan grillen. Maar natuurlijk ook om lekker in de open buitenlucht te barbecueën en hem vervolgens droog weer op te bergen. Onder onze buitenkeukens zul je verschillende wielen terug zien komen. Passend bij het gewicht en model.

Bekijk onze top 5 verrijdbare modellen keukens voor buiten >>

Grote buitenkeuken met veel werkblad ruimte.

Heb jij een grote tuin of ben jij gewoon onwijs dol op barbecue en kun je wel wat ruimte gebruiken? Deze barbecue tafel is een favoriet binnen ons assortiment als je zoekt naar een grote keuken voor buiten. Hij biedt onwijs veel opbergruimte voor al je bbq-benodigdheden. Maar ook heel veel ruimte op het werkblad voor het bereiden van je gerechten. Bovendien wordt hij gemaakt van douglas en staal. De warme houtkleur van douglas komen perfect samen met het stoere staal en de kamado.

Buitenkeuken voor meerdere kamado’s

De ultieme bbq liefhebber heeft meerdere kamado’s. Die moeten natuurlijk een prominente plek krijgen in de tuin. Wat dacht je van een ruime keuken voor buiten op wielen met ruimte voor jouw kamado’s. Speciaal ingericht voor jouw barbecues.

Green Egg Buitenkeuken

Combineer de Big Green Egg met een prachtige bbq tafel. Binnen ons assortiment vindt je vele outdoor keukens van hout. Maar ook stalen bbq tafels gecombineerd met eikenhout, steigerhout of het luxe suar hout behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk volledig gemaakt op jouw formaat Green Egg. Lees hier meer over de mogelijk heden.