Verrijdbare buitenkeuken

Onze verrijdbare buitenkeukens zijn onwijs geliefd en worden hoofdzakelijk gecombineerd met een kamado bbq. Het voordeel van een buitenkeuken op wielen is dat je er letterlijk alle kanten mee op kunt. Wat zijn dit voor voordelen?

Kamado tafel douglas 150×70
buitenkeuken-met-latjes
Buiten keuken douglas Brendan zonder achtergrond

Een buitenkeuken op wielen.

De meeste buitenkeukens die wij maken zijn voor de kamado modellen. Denk hierbij aan de compact modellen, de medium kamado, large kamado en soms zelfs de XL modellen. De wereld van kamado’s is prachtig maar een losse kamado in de tuin is vaak niet zo praktisch. Het zijn vrij zware barbecues. Hier wil je natuurlijk niet steeds mee aan de wandel. Behalve het gewicht is de kans op schade door continue verplaatsen natuurlijk ook veel groter. Daarom wordt er vaak gekozen voor een verrijdbare buitenkeuken.

In de buitenkeuken wordt dan een uitsparing gezaagd passend bij jouw model barbecue. Daarnaast wordt aan de hand van jouw barbecue ook de hoogte van het plateau bepaald. Zo past jouw kamado altijd perfect in je buitenkeuken. Daarnaast heb je hierdoor ook altijd alles bij de hand. Je kamado, ruimte voor bereidingen en alle benodigde accessoires passen in de gemiddelde tafel.

Natuurlijk zijn er losse onderstellen voor alleen de kamado maar een beetje ruimte voor bereidingen is natuurlijk wel handig! En bovendien, waar laat je dan al je bbq benodigdheden en je kolen? Daarnaast is een buitenkeuken van Barts Meubelen onwijs stevig en stabiel. Onder deze buitenkeuken worden afhankelijk van het model zwarte of rvs zwenkwielen geplaatst. Hierdoor wordt het verplaatsen van de buitenkeuken super simpel. En natuurlijk zijn 2 wieltjes altijd voorzien van een rem. Zo sta je nooit meer alleen tijdens je barbecue feestje.

Onze top 5 verrijdbare buitenkeukens.

We hebben inmiddels vele modellen voor de buitenkeuken op wielen. Maar er zijn natuurlijk een aantal echte favorieten. De top 5 favoriete buitenkeukens zetten we hier graag op een rijtje.

Stop met twijfelen waar je jouw buitenkeuken moet plaatsen.
Door de flexibiliteit van onze buitenkeuken modellen grill jij iedere dag op een andere plek in de tuin.
Ook ideaal voor het bedrijfsleven.

– bart

Verrijdbare buitenkeukens hout.

Houten buitenkeukens hebben een prachtig contrast met bijvoorbeeld een kamado. Maar ook met een gas barbecue. En door onze 3-laagse coating op het blad kun je ook nog eens wat knoeien, handig! Bovendien hebben wij houten modellen van diverse houtsoorten. Zo hebben wij diverse douglas buitenkeukens, steigerhouten buitenkeukens, eikenhouten modellen en ook suar tafels. Maar ook combinaties met staal / metaal vindt je in ons assortiment. En wist je dat we ook volledige maatwerk tafels maken?

  • De zwenkbare wielen zorgen voor makkelijke verplaatsing van jou kamado of barbecue.
  • De zwenkwielen zijn afhankelijk van het model zwart of rvs voor een stoere look.
  • Stevige wielen voor makkelijke verplaatsing.
  • Met 2 geremde wielen zodat je buitenkeuken niet verplaatst tijdens je grill sessie.