Buiten keuken douglas Brendan

710,00levertijd 1-4 weken

Deze buiten keuken douglas is voorzien van alle gemakken. Bovendien is hij geschikt voor vele kamado’s. Denk hierbij aan de big green egg, bastard en grill guru. Maar natuurlijk ook met de Yakiniku kamado medium en large.

Coating op het hout

Beschermhoes

Soort barbecue + afmetingen

Productprijs: 710,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Buiten keuken douglas Brendan.

Deze buitenkeuken van douglas is perfect voor de kamado bbq. Een combinatie van een open deel waar de kamado in past met hieronder een lade. Bovendien heb je aan de andere kast een opbergkast met legplank. Bovendien ligt er in het blad een keramische, antracietgrijze tegel van 60x60cm.

Afmeting buiten keuken douglas Brendan.

Deze buitenkeuken is 150 cm lang x 70 cm diep. De hoogte tot bovenkant blad is 85 cm hoog. Bovendien staan deze buitenkeukens op zwenkwielen zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

De buiten keuken douglas Brendan voor jouw barbecue

Bij deze buitenkeuken kun je doorgeven welk model kamado jij hebt met eventueel de bijbehorende afmetingen. Dan zorgen wij dat de afstand tussen de bodem en het blad en de diameter van het gat passend is bij uw kamado.

De buiten keuken douglas liever met kamado bestellen?

Buiten keuken douglas Brendan compleet gemonteerd.

Deze buitenkeuken is compleet gemonteerd en niet demontabel. Het advies voor dit model is om hem niet onbeschermd in weer en wind te laten staan. Dit gaat uiteindelijk altijd ten koste van de kwaliteit.

Meer weten over onze buitenkeukens?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buiten keuken douglas Brendan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *