Buiten keuken douglas Bovi

640,00levertijd 1-4 weken

Deze buiten keuken douglas heeft een fijne, scherpe prijs. Bovendien is hij geschikt voor vele kamado’s. Denk hierbij aan de big green egg, black bastard en grill guru. Maar natuurlijk ook met de Yakiniku kamado medium en large.

Coating op het hout

Beschermhoes

Soort barbecue + afmetingen

Productprijs: 640,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Buitenkeuken douglas Bovi

Deze douglas bbq tafel is perfect voor de kamado barbecue. Een combinatie van een open deel waar de kamado in past met hieronder een lade. Bovendien heb je aan de andere kast een opbergkast met legplank. Uiteraard voor een scherpe prijs.

Afmeting buiten keuken douglas Bovi

Deze buitenkeuken is 150 cm lang x 70 cm diep. De hoogte tot bovenkant blad is 85 cm hoog. Bovendien staat deze bbq tafel op handige wielen.

De buiten keuken douglas Bovi voor jouw barbecue

Bij deze bbqtafel kun je doorgeven welk model barbecue / kamado jij hebt met eventueel de bijbehorende afmetingen. Dan zorgen wij dat de afstand tussen de bodem en het blad en de diameter van het gat passend is bij uw kamado.

De douglas buitenkeuken liever met kamado bestellen?

Buiten keuken douglas Bovi compleet gemonteerd

Deze bbqtafel is compleet gemonteerd en niet demontabel. Het advies voor dit model is wel om hem niet onbeschermd in weer en wind te laten staan. Dit gaat uiteindelijk altijd ten koste van de kwaliteit.

Meer weten over onze buitenkeukens?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buiten keuken douglas Bovi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…