Buitenkeuken kamado douglas

560,00levertijd 2-4 weken

Deze buitenkeuken kamado douglas heeft een fijne, scherpe prijs. Bovendien is hij geschikt voor vele kamado’s. Denk hierbij aan de big green egg, black bastard en grill guru. Maar natuurlijk ook met de Yakiniku kamado medium en large.

Coating op het hout

Beschermhoes

Soort barbecue + afmetingen

Productprijs: 560,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Buitenkeuken kamado douglas voor de kamado

Deze douglas bbq tafel is handig is perfect voor de kamado barbecue. Een combinatie van een open deel waar de kamado in past en een opbergkast. Bovendien leveren wij deze buitenkeuken voor een hele scherpe prijs.

Afmetingen buitenkeuken kamado douglas

Deze buitenkeuken is 150 cm lang x 70 cm diep. De hoogte tot bovenkant blad is bij deze buiten keuken 85 cm hoog. Bovendien staat deze buiten keuken op handige wielen.

De buitenkeuken kamado douglas voor jouw barbecue

Bij deze bbqtafel kun je doorgeven welk model barbecue / kamado jij hebt met eventueel de bijbehorende afmetingen. Dan zorgen wij dat de afstand tussen de bodem en het blad en de diameter van het gat passend is bij uw kamado.

De buitenkeuken kamado douglas is compleet gemonteerd

Deze bbqtafel is compleet gemonteerd en niet demontabel. Het advies voor dit model is wel om hem niet onbeschermd in weer en wind te laten staan. Dit gaat uiteindelijk altijd ten koste van de kwaliteit.

Meer weten over onze buitenkeukens?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buitenkeuken kamado douglas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…