Buitenkeuken kamado douglas

560,00Levertijd 1-4 weken

Deze buitenkeuken kamado douglas heeft een fijne, scherpe prijs. Bovendien is hij geschikt voor vele kamado’s. Denk hierbij aan de big green egg, black bastard en grill guru. Maar natuurlijk ook met de Yakiniku kamado medium en large.

Coating blad *

Soort barbecue + afmetingen *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 645135655 Categorie:

Beschrijving

Buitenkeuken kamado douglas.

Deze douglas bbq tafel is handig is perfect voor de kamado barbecue. Een combinatie van een open deel waar de kamado in past en een opbergkast. Bovendien leveren wij deze buitenkeuken voor een hele scherpe prijs.

Afmetingen buitenkeuken kamado douglas.

Deze buitenkeuken is 150 cm lang x 70 cm diep. De hoogte tot bovenkant blad is bij deze buiten keuken 85 cm hoog. Bovendien staat deze buiten keuken op handige wielen.

De buitenkeuken kamado douglas voor jouw barbecue

Bij deze bbqtafel kun je doorgeven welk model barbecue / kamado jij hebt met eventueel de bijbehorende afmetingen. Dan zorgen wij dat de afstand tussen de bodem en het blad en de diameter van het gat passend is bij uw kamado.

De buitenkeuken kamado douglas is compleet gemonteerd en niet demontabel.

Deze bbqtafel is compleet gemonteerd en niet demontabel. Het advies voor dit model is wel om hem niet onbeschermd in weer en wind te laten staan. Dit gaat uiteindelijk altijd ten koste van de kwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buitenkeuken kamado douglas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…